fbpx

Novi singl zvijezde “The Voicea”

Novi singl – „Tamo“: Marin Jurić – Čivro i Adriana Vidović

Nakon singlova „Krijesnica“, „Kao vatra“ i „Sjaj“, četvrti službeni singl Marina Jurića – Čivre koji izdaje pod etiketom Menarta, je pjesma “Tamo“ u suradnji s kolegicom iz „The Voicea“ – Adrianom Vidović!

– Do same suradnje sa Adrianom je došlo još za vrijeme trajanja show-a “The Voice”. Pratio sam natjecanje i u jednoj prilici sam rekao Adriani da ću je zvat’ da snimimo duet kad ću imati pjesmu. Održao sam svoju riječ i proslijedio joj pjesmu da čujem njezino mišljenje i da li je to sve štima. Dogovorili smo snimanje u Beton studiju kod Marka M. Sekula, malo se podružili, pojeli grah i popili kavicu. Malo se odužilo što se tiče samog izlaska pjesme, ali sve što valja – strpljen spašen – rekao je Čivro.

Adriana Vidović je 24 godišnja studentica zrakoplovstva i projektiranja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje koja se prijavila na the Voice i tu je zadobila mogućnost da pokaže i usavrši svoj pjevački talent. S obzirom na to da voli matematiku i pjevanje teško može odabrati između pjevanja i projektiranja zrakopvova. Međutim, iskazala je želju kombinirati svoje velike ljubavi “pjevanjem u zrakoplovu”.

Autori pjesme “Tamo” su Marko M. Sekul i Marko Purišić.

Lyric video:

Pjesma je dostupna na streaming servisima: https://bfan.link/tamo

Foto: Press – Menart