fbpx

Mima Karadžić: Volim Zagreb i tu se sjajno osjećam!

Za portal Scena.hr…

Fotogalerija

S glumcem smo razgovarali na premijeri filma  ‘Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš’

Mima Karadžić– Film ‘Gorčilo’ je neko sjećanje na neke ljude, i zato je to neka komedija mentaliteta. A naš mentalni sklop je pun duha. I mislim kad se odmakne od politike, je duhovit, drag i lijep – rekao je glumac Milutin Mima Karadžić ekskluzivno za portal Scena.hr. Sinoć je u Zagrebu u prepunoj dvorani kina Cineplexx Centar Kaptol održana svečana premijera hit komedije ‘Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš‘. Ekipa filma dobila je gromoglasni pljesak zagrebačke publike. Na premijeru filma došli su glumci Andrija Milošević, Boro Stjepanović i Milutin Mima Karadžić te redatelj Milan Karadžić i producent Dragan Đurković. Mima je u filmu utjelovio glavni lik.

Mima Karadžić“Volim Zagreb”

Kaže da se u Zagrebu sjajno osjeća.
– Volim Zagreb. Tu imam jako puno prijatelja i kolega. Danas sam cijeli dan proveo ovdje u društvu dragih ljudi i bilo mi je lijepo  – naglasio je Mima.
Na svečanu premijeru filma došli su Goran Bogdan, Iva Mihalić, Slaven Knezović, Željko Pervan, Jelena Perčin, Sandra Lončarić Tankosić, Stefan Kapičić te brojni drugi.

O filmu…
U malo selo na sjeveru Crne Gore dolazi geometar Laza kako bi pripremio potrebnu dokumentaciju za rutu kojom će prolaziti nova cesta. S njim dolazi i njegova supruga Klara, balerina iz Narodnog kazališta iz Novog Sada koja Mima Karadžićtijekom ljeta mora održavati kondiciju za jesensku sezonu. U isto vrijeme dvije najveće obitelji u selu – Obad i Cvrkot – niti nakon 20 godina nisu u dobrim odnosima. Međutim, stvari se počnu mijenjati kada se Petrašin Obad (sin Gorčila) i Koviljka Cvrkota (kćerka Zelje) zaljube i uskoro zatrudne. Hoće li stari Gorčilo uspjeti popustiti vlastitoj tvrdoglavosti i kakvu će ulogu geometar Lazo sa svojom suprugom i novom cestom odigrati za budućnost malog crnogorskog sela otkrit će ova nezaboravna komedija prepuna optimističnog duha koju je samo u srpskim kinima pogledalo preko 200 tisuća ljudi…

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=541]