fbpx

Katarina Baban pobijedila kao Nicole Scherzinger u TLZP

Show…

Katarina Baban odnijela pobjedu u devetoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato

Katarina BabanKatarina Baban ove je nedjelje odnijela svoju prvu pobjedu u zabavno-glazbenom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘, a to joj je omogućila fantastična transformacija u Nicole Scherzinger iz nekoć vrlo popularne grupe Pussycat Dolls s pjesmom ‘Buttons’.
– Da imam kapu, ja bih ti ju skinuo, meni si bila genijalna. Ti si cijelo vrijeme plesala i ovdje si odradila jedan težak posao – pohvalio ju je Kedžo.
– Za tobom su se okretale i muške i ženske glave, draga moja. Ovo je bilo teško za napraviti, to znamo svi mi koji smo imali koreografije, ti si to izvela maestralno – istaknuo je Saša.
Nives je kratko komentirala kako zavidi Katarininom dečku, dok je Petreković ovoga puta nastup komentirao u njenom stilu.
– Ja sam se zaljubio. Ti si u top formi za ovaj show i trebaš biti pri samom vrhu i ja te sto posto vidim u finalu – nadovezao se na pohvale Petreković.
Zahvaljujući Katarininoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi ‘Pobjeda’ za napuštene životinje iz Nemetina.
Paola Valić Bekić u ovotjednu je emisiju unijela dašak dance scene devedesetih, transformiravši se u Kasandru i otpjevavši njezin hit ‘Nisi ti jedini na svijetu’. Paola od početka nije skrivala radost zbog ove transformacije, a njezin nastup jako se svidio žiriju.
– Bila si jednako moćna, jednako karizmatična, glas kao njen – zadovoljno je komentirala Nives.
Kedžo joj je zatim čestitao i rekao kako je bila odlična, a posebno mu se svidjela vokalna transformacija.
– Čak i na onom najvišem dijelu si ostala u toj boji glasa i na tome ti se klanjam – dodao je Kedžo.
– Ista. Zaista sjajan vokal – kratak je bio Petreković, dok je Saša ponovio kako ih je Paola sve oduševila.
– Imaš vrlo dobar dobar pristup kad studiozno promatraš drugi lik jer se kuži da svaki put pokušavaš nešto drugo. Odlična si bila, glas ti je bio perfektan – zaključio je Saša.

Foto: Press