fbpx

Poziv koji se ne odbija: Dođite u Knap na hit predstave

Zagreb…

Hit predstave u siječnju: Dobri čovjek Bažulek i Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Knap– S ciljem da nam dosadašnja publika ostane i dalje zadovoljna viđenim i doživljenim te u nadi da će se krug naših posjetitelja širiti, pozivamo i Vas u naše malo, ali vrijedno kazalište – pozivaju iz kazališta Knap.
Novu godinu kazalište Knap započelo je sezonom boljom nego ikad, a prvi od hitova na rasporedu je 13. i 28. siječnja 2018. godine s početkom u 20.00 sati. Radi se o najnovijoj predstavi ‘Dobri čovjek Bažulek‘ u režiji legendarnog Georgija Para koji ujedno ovom kazališnom poslasticom slavi 60 godina svoje redateljske karijere.
Ova zanimljiva, drugačija, zabavna i neobična humoreska nastala je u koprodukciji kazališta Knap i Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca te od svoje premijerne izvedbe u prosincu izaziva veliki interes medija.
Glume: Mladen Vasary, Ana Marija Percaić, Iva Šimić, Giulio Settimo, Nino Pavleković
Drugi od hitova naslova u siječnju ali nikako ne manje uspješan, je predstava ‘Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto‘ u režiji Borisa Kovačevića koja će se izvoditi 20. i 27. siječnja s početkom u 20.00 sati.
U predstavi koja je bila rasprodana u svim dosadašnjim terminima glume Iskra Jirsak i Petar Atanasoski. Ovaj fantastični glumački duo savršeno će dočarati bračni crni humor i nasmijati i najvećeg romantika.

Foto: Press – Knap