fbpx

Pervanov Dnevnik razotkriva afere!

Pervanov Dnevnik– Ono što će vrlo brzo uzburkati javnost je činjenica da smo otkrili firmu koja održava one limene medvjede i vukove na autocesti Zagreb – Rijeka. Postoje dva limena medvjeda i jedan vuk za čije održavanje Hrvatska plaća 18 milijuna i 600 tisuća kuna – naglasio je Željko Pervan.
– Naš je slogan, mi dolazimo zadnji! Lako je doći prvi, svi dođu prvi i onda belje bezveze u ekran. Ja dođem u osam navečer i sve znam – nastavio je Željko Pervan.
Vjerojatno ste ispod finih košulja i baršunastog pudera prepoznali poznate komičare Željka Pervana i Mladena Horvata koji ‘Pervanovim Dnevnikom’ u 900 sekundi žele razotkriti sve ono što se drugi ne usude objaviti.
– Upravo je to razlog što me nagnalo da se bavim ovim poslom. Da nema tog istraživačkog novinarstva, vjerojatno bi bio keramičar – ustvrdio je Mladen Horvat.
Proteklih večeri sve najvažnije vijesti dana gledatelji su mogli vidjeti u prilično neobičnom formatu. Da slučajno ne ostanemo uskraćeni za informacije od ponedjeljka do četvrtka u 23.15 sati na RTL2 zadužen je prokušani komičarski duo, Željko Pervan i Mladen Horvat, koje je Exkluziv Tabloid posjetio na snimanju jučerašnje emisije ‘Pervanovog Dnevnika’. Slika vijesti u Hrvata se promijenila, kako kažu njegovi voditelji – samo je informiran narod uistinu informiran narod!