fbpx

Druga sezona serije Tko ubija u Brokenwoodu? od nedjelje na TV

Na HRT-u…

Tko ubija u BrokenwooduHrvatska radiotelevizija (HRT) od nedjelje, 30. kolovoza 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u prijepodnevnom terminu od 10:20 sati počinje s prikazivanjem druge sezone serije Tko ubija u Brokenwoodu?.
Brokenwood Cheetahs legendarna je mjesna ragbijaška momčad. Serijom od 50 poraza u nizu postavili su državni rekord. A kad su njihovog nesretnog trenera Arnieja Langstonea našli mrtvog – golog i zavezanog za stativu – bilo je i onih koji su u tom zlu vidjeli i neko dobro, ponadavši se da bi ragbijaši mogli opet početi pobjeđivati.
No višeg narednika Mikea Sherpherda zbunjuje još nekoliko pitanja. Zašto su Arnieju u grlo nagurali ženske gaćice? I što znače uredno izvezeni inicijali G. G.?
No nakon što se pojavi i drugo truplo, Mike i njegov tim nađu se na mukama. Je li to djelo serijskog ubojice ili samo zagonetna slučajnost?
Uloge: Neill Rea (inspektor Mike Shepherd), Fern Sutherland (detektivka Kristin Sims), Pana Hema-Taylor (Jared Morehu), Nic Sampson (Sam Breen), Christina Ionda (Gina Kadinsky).

Foto: Press