fbpx

Četvrta emisija showa Supertalent: Arijana, Lege, Petar…

Uživo…

Ples koji je osvojio Justina Biebera, nevjerojatne akrobacije na svili i šipci za Pole Dance…

SupertalentČetvrta emisija showa Supertalent uživo ove nedjelje donosi nastupe deset novih polufinalista. Kao što smo imali prilike vidjeti u proteklim emisijama, konkurencija među kandidatima je neumoljiva, a samo onih dvoje koji uspiju svojom točkom očarati gledatelje, prolaze u finale gdje će se boriti za titulu pobjednika Supertalenta.
Kao što je žiri već nekoliko puta napomenuo najteže borbe odvijat će se među plesačima. Svoj ulaznicu u finale pokušat će izboriti Arijana Moranjkić, samouka plesačica koja je ušla u TOP 20 plesača Justina Biebera. Da Arijana živi ono što najviše voli, prepoznala je i Danijela koju ju naprosto oduševila svojim talentom. – Ja sam vidjela to zračenje jedne bosanske duše!“ poručila joj je Danijela.
Ove nedjelje vidjet ćemo i trojicu talentiranih mladića iz Osijeka koji su se samo za Supertalent okupili pod imenom Lege. Ovom breakdancerskom triu Martina je sugerirala da porade na detaljima, a jesu li je poslušali, ostaje nam za vidjeti.
Da je i hit ove sezone Supertalenta pole dance, uvidjeli smo u audicijskim emisijama, no samo oni najbolji prošli su u polufinale. Iako vlada mišljenje da je pole dance sport za nježniji spol, Petar Bruno Basić, uspio je to demantirati. Svojom koreografijom na ovoj zahtjevnoj šipci, uspio je sve ostaviti bez daha, a Danijela se nije mogla suzdržati da mu ne opipa mišiće. Pravu senzaciju na binu Supertalenta donijet će i Barhazard, skupina mladića isklesanih tijela poput grčih skulptura, koji žele potaknuti mlade da se što više bave sportom.
Spektakl u četvrtoj emisiji uživo priredit će i Traumatic Arts, skupina djevojčica starih 9 i 10 godina čiji je nastup na svili u audicijskoj emisiji sve oduševio, a Martina je komentirala:
– U jednom trenutku ste me začarale, odvukle negdje u visine i ja sam vas samo gledala i gledala.“
A.K.A. CrescendoOsim sjajnih plesača i akrobatičara vidjet ćemo i nastupe pjevača i glazbenika. Nastupit će glazbenici iz Tisnog Puhački orkestar KUD Hartić, koji su se pokazali kao pravo osvježenje, mlada pjevačka nada Kristina Špoljarić iz Osijeka te skupina mladih i talentiranih zadarskih studenata okupljenih pod nazivom A.K.A Crescendo. Hoće li A.K.A Crescendo opravdati svoju zlatnu ulaznicu koju im je dodijelila Martina na splitskoj audiciji, ostaje nam za vidjeti. Svakako će biti zanimljivo vidjeti i nastup kazališne garderobijerke iz Karlovca Anđele Fajt koja posjeduje izniman talent fućkanja te nastup tridesetdvogodišnjeg pantomimičara iz Pule, Frane Medena.
– Mene si osvojio sa tom nevjerojatnom gipkošću tijela i koordinacijom pokreta i tim izolacijama, pogotovo stopala. Meni si držao koncentraciju i ja te svakako želim vidjeti u nekoj akciji – oduševljeno mu je komentirala Martina.
Ne propustite još jednu zabavnu emisiju showa Superatlent ove nedjelje i otkrijte kojih će još dvoje natjecatelja proći u finale showa!

Foto: Press