Mia Dimšić i Marko Tolja – Novi glazbeni par na hrvatskoj sceni
By redakcija On 2 kol., 2019 At 08:40 AM | Categorized As Glazba, Kultura, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Video…

Mia Dimšić i Marko Tolja– Pjesma Sva blaga ovog svijeta govori o svima poznatom jedinstvenom osjećaju kad u nekome prepoznaš sve što si oduvijek tražio i prepustiš se tom odnosu. Mom timu i meni gotovo na prvu je bilo jasno da od te pjesme želimo napraviti muško-ženski duet. Budući da je to ujedno bila i odluka na prvi duet u karijeri, dugo smo razmišljali tko bi to mogao biti i naposljetku odlučili pitati Marka Tolju. Dotad mi je Marko bio dragi kolega, a sada je bez sumnje i dragi prijatelj. Sigurna sam da bez njega ova pjesma nikad ne bi bila to što je i drago mi je što smo se toliko zabavili i uživali stvarajući ju – rekla je Mia Dimšić.
Mia Dimšić i Marko ToljaMia Dimšić i Marko Tolja neodoljiv su glazbeni par koji je s pjesmom ‘Sva blaga ovog svijeta‘ nastupio na nedavno održanom 59. Splitskom festivalu gdje su osvojili 3. mjesto po glasovima publike.
‘Sva blaga ovog svijeta’ prvi je Mijin duet, a izbor Marka Tolje koji gaji sličan glazbeni senzibilitet učinio ih je savršenom kombinacijom.
Krajem prošlog tjedna objavljen je i spot za pjesmu koji je sniman najvećim dijelom u Amerikanskim vrtovima u Opatiji, u Starom gradu u Lovranu te na moru ispred Mošćeničke Drage.
Glazbu i tekst zajedno potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić, a aranžman i glazbenu produkciju Ante Gelo i Vjekoslav Dimter dok je za scenarij, režiju i montažu spota zaslužan Artem Dushkin.
Uz predivne kadrove Mije i Marka možete se prepustiti onome što jedino vrijedi – ljubavi.

Foto: Press
Video:

comment closed