Mirela Priselac: Bavim se jogom, to je vježba za tijelo i duh
By redakcija On 27 svi., 2016 At 09:45 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Za portal Scena.hr…

Glazba i sport

Remi, Mirela PriselacGrupa Elemental ove godine slavi svoju punoljetnost, dobili su Porin za pjesmu ‘Goli i bosi‘ i nagradu Music Pub za najbolju grupu u 2015. godini te su izdali album ‘Tijelo’. Elemental priprema novi spot i novi singl koji će premijerno predstaviti početkom lipnja, a nakon toga, kreće s ljetnim svirkama po cijeloj regiji. Mirela Priselac Remi raduje se što će ponovno nastupati i na ATP turniru u Umagu.
– Pretpostavljam da se organizatorima svidio Reminaš nastup jer su nas odlučili opet pozvati u goste! Zanimljivo je nastupati na ATP-u jer je publika zaista raznolika i uvijek je zgodno vidjeti kako te doživljavaju različite generacije i ljudi raznih profila – rekla je Remi za portal Scena.hr. Remi voli tenis i nada se da će u Umagu zaigrati.
– Igrala sam košarku, rukomet, pa i igrala tenis, ali sve je to uvijek bilo rekreativno. Danas se intenzivno bavim jogom i to mi je sjajno – to je vježba za tijelo i duh. Kad sam igrala košarku, bila sam najviša u razredu i mislila sam čak da ću zaigrati u nekom klubu – rekla je Remi, ali i dodala da su joj uskoro snovi bili uništeni jer su i ostale djevojke narasle. Na pitanje o najdražem tenisaču nije imala dvojbe
– Jedan i jedinstveni i neponovljivi Goran Ivanišević! – istaknula je.
S Remi smo razgovarali o nastupu Nine Kraljić na Eurosongu. Autori glazbe i teksta njezine pjesme Lighthouse su Andreas Grass i Nikola Paryla iz Austrije, a angažman stranih autora naišao je na kritike.
– Uvozimo strane proizvode u supermarkete, jedemo strano meso, povrće i voće. Konzumiramo stranu hranu, čitamo strane pisce, gledamo predstave stranih autora, slušamo stranu muziku. Ako je tržišna utakmica dozvoljena u svim drugim segmentima života/kulture, zašto bi u muzici bilo drukčije – zaključila je Remi. (Ana Dukić)

Foto: Ivan Sejić, Maja Bota

comment closed