Igor Geržina novim singlom Take The High Road šalje snažnu poruku
By redakcija On 3 svi., 2020 At 09:51 AM | Categorized As Glazba, Kultura, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

Nadam se da će se publici svidjeti, poručuje Igor Geržina

Igor Geržina– Jednostavno nisam mogao sjediti prekriženih ruku i gledati kako je sve stalo. Ova smooth jazz skladba nastala je u vrlo kratkom vremenu. Naslov, ali i sama skladba ulijevaju dozu pozitivnih misli i nadam se da će se publici svidjeti – poručio je saksofonist Igor Geržina.
Iako se nalazimo u nimalo zavidnoj situaciji, Igor Geržina iskoristio je ovo vrijeme i izdao novi instrumentalni singl simboličnog naslova “Take The High Road”. S novim uratkom Geržina se vraća na svjetsku smooth jazz scenu.
Saksofonist Igor Geržina poznat je i po svojim atraktivnim nastupima i koncertima te dugogodišnjim suradnjama s najvećim hrvatskim zvijezdama. Koncertom „Na pola puta” prije dva mjeseca u prepunom je zagrebačkom kazalištu Komedija proslavio svoj 50. rođendan uz brojne glazbene goste.
Geržina iza sebe ima šest studijskih albuma i višestruki je dobitnik nagrada Porin i Status. Svjetsku smooth jazz scenu osvojio je svojim autorskim instrumentalnim albumima. Njegova se glazba emitira na četiri kontinenta stoga nemamo razloga ne vjerovati da će naša “hrvatska saksofonska senzacija” i s novim instrumentalnim singlom osvojiti svjetski smooth jazz radijski eter!

Foto: Press
Poslušajte:

comment closed