fbpx

Igor Geržina novim singlom Take The High Road šalje snažnu poruku

Zagreb…

Nadam se da će se publici svidjeti, poručuje Igor Geržina

Igor Geržina– Jednostavno nisam mogao sjediti prekriženih ruku i gledati kako je sve stalo. Ova smooth jazz skladba nastala je u vrlo kratkom vremenu. Naslov, ali i sama skladba ulijevaju dozu pozitivnih misli i nadam se da će se publici svidjeti – poručio je saksofonist Igor Geržina.
Iako se nalazimo u nimalo zavidnoj situaciji, Igor Geržina iskoristio je ovo vrijeme i izdao novi instrumentalni singl simboličnog naslova “Take The High Road”. S novim uratkom Geržina se vraća na svjetsku smooth jazz scenu.
Saksofonist Igor Geržina poznat je i po svojim atraktivnim nastupima i koncertima te dugogodišnjim suradnjama s najvećim hrvatskim zvijezdama. Koncertom „Na pola puta” prije dva mjeseca u prepunom je zagrebačkom kazalištu Komedija proslavio svoj 50. rođendan uz brojne glazbene goste.
Geržina iza sebe ima šest studijskih albuma i višestruki je dobitnik nagrada Porin i Status. Svjetsku smooth jazz scenu osvojio je svojim autorskim instrumentalnim albumima. Njegova se glazba emitira na četiri kontinenta stoga nemamo razloga ne vjerovati da će naša “hrvatska saksofonska senzacija” i s novim instrumentalnim singlom osvojiti svjetski smooth jazz radijski eter!

Foto: Press
Poslušajte:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=7_C1_toBFUY[/embedyt]