fbpx

B. Gregorić Vejzović: Majčinstvo je najodgovorniji posao

Lijepa glumica..

Međutim, nekako te život nauči da se ponekad moraš prepustiti, rekla je Bojana za portal Scena.hr

Bojana Gregorić VejzovićBojana Gregorić Vejzović kaže da je tempo snimanja nove RTL-ove serije ‘Horvatovi‘  težak jer se snimaju dvije sezone paralelno, ali uživa u svakom trenutku.
– Scenarij je stvarno senzacionalan. Veliki uspjeh imao je i u Španjolskoj. Snimamo 70 epizoda da bi se moglo emitirati svaki dan. Tempo je jako težak, ali ekipa je sjajna, dobro se zabavljamo, a mladi glumci su senzacionalni jer izdržavaju taj tempo s nevjerojatnom lakoćom – rekla je Bojana za portal Scena.hr. Serija prati priču rastavljene majke (Bojana Gregorić Vejzović) s dvije kćeri i udovca (Goran Navojec) s tri sina. Prva epizoda počinje s vjenčanjem te dvije obitelju postanu jedna velika obitelj.
– Nije uvijek lako biti majka u tako velikoj obitelji. Lila se trudi biti dobra osoba, ali to joj ne polazi uvijek od ruke. Sudara se s pubertetom svoje starije kćeri i tu će biti raznih situacija. Mislim da će se publika dobro zabaviti, ali i zaplakati – naglasila je. Bojani  ima dvoje djece – sina Raula (9) i petogodišnju djevojčicu Zoe. Glumica je za portal Scena.hr otkrila i poneki majčinski strah.

Bojana Gregoric Vejzovic“Strah me vremena u kojem živimo, u kojem je sve dostupno”
– Majčinstvo je najljepši, najteži, ali i najodgovorniji posao u životu.  Strah me vremena u kojem živimo, u kojem im je sve dostupno. Strah me, ali ne želim biti majka koja sve kontrolira. Teško otpuštam, moram priznati. Moj sin je sad već veliki, on sebe smatra velikim i neke stvari inzistira. I moram priznati da ga znam špijunirati po cesti. Idem za njim, može me se vidjeti u dosta smiješnim situacijama kako se skrivam iza neke zgrade ili  iza drveta kako bih vidjela prelazi li cestu preko zebre… Kad sam ostala trudna, bila sam u strahu hoću li biti dorasla toj ulozi. I toj odgovornosti. Međutim, nekako te život nauči da se ponekad moraš prepustiti – ispričala je Bojana.
Osim glavne uloge u seriji, Bojana igra u predstavama koje su na repertoaru kazališta ‘Gavella‘.

Predstava Kolovoz u okrugu Osage
– S ponosom mogu pozvati čitateljice i čitatelje portala Scena.hr da dođu pogledati predstavu ‘Kolovoz u okrugu Osage’. To je stvarno sjajna predstava. Dobili smo i dobre kritike, Anja Šovagović je senzacionalna i mislim da je to jedna kazališna večer za uživanje – kazala je Bojana. Lijepa glumica jučer je bila na modnom druženju u novom prostoru Weekend Max Mara te uživala u novoj kolekciji.

Foto: Prisk