fbpx

Goran Navojec: Milosti ne tražim, niti bih im dao!

Show…

Goran Navojec– Bit ću okrutan, došao sam izliječiti svoje komplekse, osobito prema kolegama iz dramske sekcije, bit ću neumolijv. Milosti ne tražim, niti bih im dao – izjavio je član žirija Goran Navojec.
Show ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ u kojem će osoba iz javnog života pokazati svoje pjevačko, plesačko i imitatorsko umijeće te koji će nas uvesti u glazbeni vremeplov u kojem ćemo se dotaknuti najsvjetlijih glazbenih trenutaka otvorit će članovi žirija Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen. Žiri će se u prvoj epizodi showa transformirati u glazbene ikone i tako nas uvesti u show u kojem ćemo gledati nevjerojatne transformacije osmero natjecatelja showa: Maria Petrekovića, Vande Winter, Renate Končić Minea, Ronalda Brausa, Andreje Andrassy, Jasne Palić Picukarić, Giuliana i Baby Dooksa.
Što će njemu, kao i ostalim članovima žirija biti presudno pri ocjenjivanju – glumačke, imitatorske sposobnosti, koreografija ili pjevački talent, te tko će od natjecatelja najbolje objediniti sve navedeno i zaraditi maksimalni broj bodova u prvoj emisiji, saznat ćemo uskoro u zabavnom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ na Novoj TV.

Foto: Press