fbpx

Majstori postižu odličan rezultat!

Komedija…

MajstoriKomedija Dalibora Matanića ‘Majstori‘ u prvom vikendu prikazivanja pokazala je odličan rezultat u kinima, gdje je u svom prvom vikendu privukla  7.632 gledatelja. Priča o ljubavnom životu domaćice Keke, u produkciji Hrvatske radio televizije i u distribuciji Blitz film i video distribucije, ovom je brojkom potvrdila sklonost kinopublike komedijama smještenim u poznati kontekst.
Radnja prati Keku (Areta Ćurković), kućanicu koja zapada u apatiju jer je njezin brak s Bajom (Nikša Butijer) upao u monotoniju svakodnevnice. Tu je i Ilija (Goran Bogdan) pretjerano nespretan majstor koji se udvara Keki. Baja, naravno, otkriva njihovu potencijalnu romansu, što rezultira Kekinim bijegom na more. Stvari se dodatno počinju komplicirati kad Keka zapne za oko Luji (Bojan Navojec), apatičnom usamljenom ribaru-galebu. Baja i Ilija istovremeno se odluče u najveću avanturu svog života kako bi dokazali ljubav prema Keki. Kad su u pitanju ‘Majstori’ ono što će ostati u ušima gledatelja svakako su pjesme u filmu. ‘Reci mi tiho, tiho’ Novih fosila, ‘Zar je voljeti grijeh’ Zorice Kondže, a prašina je skinuta i s uratka Danijela Popovića ‘Đeni nosi kečke’.
Zabavni, smiješni, luckasti, emotivno topli hitovi iz tamo nekih dana…..vizualno šik s najposebnijim majstorima i majstorijama zovu vas u kino da ih zavolite iskreno i ludo. Čekaju vas  majstori s puno ljubavi jer kako Keka kaze: ‘Meni treba ljubav…’, a Areta bi rekla: ‘Nama treba smijeh i zabava, zato svi u kina na Majstore i njihove majstorije!’.

Foto: Press