Farma: Dvoje farmera prepustilo se strastima ispod plahti
Piše: redakcija On 28 ruj., 2016 At 08:07 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Sara i Ante zaigrali se ispod plahte na Farmi

FarmaDa se nešto kuha između Sare i Ante, teško je bilo za pretpostaviti, no kada se Sara pridružila Anti u njegovom krevetu, farmerima je postalo jasno – imamo još jedan par na farmi!
Nakon što su gledatelji reality showa Farma dva tjedna pratili ljubavna šaputanja Lare i Damira na ogradi, a potom i Gorana i Josipe te Tomislava i Barbare, još jedna ljubavna priča rodila se upravo na farmi.
FarmaZa razliku od ovih parova čijoj ljubavi na putu stoji samo ograda koja dijeli dva imanja, Sara i Ante iz iste su zajednice, što znači da njihovi susreti nisu uvjetovani sastancima na ogradi. Budući da je ovoga tjedna Ante Gazda, a u Novoj farmi u koju su se farmeri preselili ovoga tjedna Gazda spava sam u svojoj sobi, ove noći u sobi mu se pridružila i Sara. Od tihog ljubavnog gugutanja, uslijedili su vrući poljupci, a potom se ovo dvoje farmera prepustilo strastima ispod plahti.

Foto: Press – Farma

comment closed