fbpx

Ekskluzivno: Gala Svilan studira i uživa u ljubavi!

Gala Svilan_1

Gali Svilan najslađa je pobjeda kad čokoladi kaže – Ne! Iako je u ljubavnoj vezi sretna, Gala još ne razmišlja o braku i majčinstvu. Dan ne može zamisliti bez obaveza. A kad naraste, našalila se, bit će neodgovorna. U ekskluzivnom razgovoru za Scenu, kći bivšeg direktora programa Nove TV Siniše Svilana otkrila je da studira u Beogradu, a s novinarstva se prebacila na komunikologiju. Najviše vremena provodi u galeriji svoje majke, akademske slikarice Elle Svaline.

Scena: Dugo vas nema u javnosti, što trenutačno radite?

U javnosti me nema jer ne radim nikakav posao koji je usko vezan s medijskom eksponiranošću, a komplekse koje bih tako liječila, nemam. Trenutno sam zaokupljena studijem. Novo je to da sam se iz Zagreba prebacila na fakultet u Beogradu. S novinarstva sam se prebacila na komunikologiju.

Scena: Neki poslovni planovi i projekti?

Kad me netko pita za planove i želje, ja mu dam atlas…

Gala Svilan_2

Scena: Kako provodite dane?

Učim i radim kod majke u galeriji. Dobro mi dođe galerija jer imam odmah i mirno mjesto za učenje. Trenutno joj pomažem s idejama za nove proizvode pa su nam tako neki dan konačno došle i maske za iPhone s njezinim motivima. Očekuju se i novi satovi.

Scena: Jeste li bili posljednjih godina na nekom posebno lijepom odmoru?

Nemam se baš za pohvaliti s nekim ‘fancy’ putovanjem po Havajima… Zadnje sam bila na ispitima u Beogradu, nakon čega sam se nagradila ručkom. Meni dovoljno.

Scena: Razmišljate li o braku i majčinstvu?

Svi se oko mene nešto žene i rađaju, a jedino što ja uzgajam u svom trbuhu su ćevapi i pljeskavice. Neka tako i ostane za sada.

Scena: Je li netko osvojio vaše srce i kako vas muškarac može osvojiti?

Ja vam u veze ulazim ko’ u kafanu. Uđem hladne glave a izađem bez glave… Šalim se. Jedna sam od onih žena koje žele i mogu sve same, ali potajno priželjkuju nekog istog takvog pored sebe. Ja sam si na sreću našla jednog takvog.

Scena: Bez čega ne možete zamisliti dan?

Bez obaveza.

Scena: Vaš najteži poraz i najslađa pobjeda?

Najslađa pobjeda mi je ona kada čokoladi kažem –Ne!  Najtežih poraza nemam, imamo samo slatkih poraza, a to je kad toj istoj čokoladi kažem  – Da!

Scena: Jeste li šopingholičarka?

Ne da nisam šopingholičar, nego mi je rupa u ormaru kao ulaz u Narniju. Općenito ne volim nikakav oblik iracionalnog i ekstremnog ponašanja. Smatram da je to samo pokazatelj nekih ozbiljnijih mana.

Scena: Koji vam je najdraži dar i kakve darove volite?

Jedan sam od onih čudaka koji vole knjige za poklone. Bilo ih je mnogo, ali ne bih voljela sama izdvajati.

Scena: Jeste li na društvenim mrežama?

Na svima. Mislim da je za nekog tko je studirao novinarstvo jako važno da prati i razumije sve suvremene trendove, pa tamo i one on-line. Follow me!

Scena: Koji su planovi za budućnost?

Kad porastem bit ću neodgovorna.