fbpx

Nataša Janjić: Apsolutno sam za pomlađivanje na prirodan način

Poliklinika Sinteza…

Hraniti i njegovati kožu svim raspoloživim prirodnim načinima i sredstvima pomaže da na radikalne estetske zahvate nikad ne morate ni pomisliti, otkrila je lijepa glumica za portal Scena.hr

Nataša Janjić:Nataša Janjić pobornica je prirodnih metoda pomlađivanja.
– Prije nisam toliko marila, no u tridesetima sam shvatila koliko stresan posao i tempo uzima danak i koliko je potrebno na vrijeme početi s njegom i prevencijom preranog starenja kože. Hraniti i njegovati kožu svim raspoloživim prirodnim načinima i sredstvima pomaže da na radikalne estetske zahvate nikad ne morate ni pomisliti – otkrila je glumica za portal Scena.hr. Jučer je Nataša vodila promociju Poliklinike Sinteza u Zagrebu. Poliklinika je predstavila novu uslugu pomlađivanja na prirodan način – Absolutely natural rejuvenation. Nataša koristi samo prirodnu kozmetiku, a svidjela joj se i ANR metoda.
Nataša Janjić:– Apsolutno sam za pomlađivanje na prirodan i neagresivan način. Na vrijeme i redovito započeti s prevencijom starenja kože. Danas je kozmetologija napredovala toliko, da svatko za sebe može pronaći ono što mu odgovara – ističe glumica. Direktorica Poliklinike Sinteza kaže da ANR metoda učinkovito uklanja bore i nepravilnosti te potiče proizvodnju kolagena na 100 posto prirodan način.
– Pri tretmanu se koristimo vrhunskim BICOM aparatom za biorezonancu, koji na tonik za lice prenosi modulirane frekvencije za regeneraciju kože putem specijalnih elektroda. Najbitniji dio tretmana je pomlađivanje vlastitom plazmom PRP. Na taj način koži lica vraća se vitalnost te ona postaje mekša, elastičnija i vidljivo mlađa – objasnila je direktorica Jeannette Gjurić.

Foto: Prisk