fbpx

Antonija Šola: Moja pjesma je čekala Barabe!

Dobitna kombinacija…

Fotogalerija

Antonija je dečkima napisala i prvu pjesmu te s njima snimila i duet. Pjesma je odlično prošla kod publike

Antonija ŠolaTamburaški sastav ‘Barabe‘ snimili su spot za novu pjesmu ‘Nauči me da te ne volim‘. Pjesmu je napisala Antonija Šola, a Branimir Mihaljević je autor glazbe. Promocija pjesme i spota bila je sinoć na imanju Španić kod Jastrebarskog.
– Pjesmu sam još ranije napisala i zapravo je čekala Barabe. To je pop-rock pjesma i odmah im se svidjela – kazala je Antonija za portal Scena.hr.
‘Barabe’ su došle podržati brojne estradne zvijezde poput Željka Bebeka, Ivana Antonija ŠolaZaka, Jasmina Stavrosa, Mejaša, Denisa Dumančića, Branimira Mihaljevića, Pamele Ramljak, Petre Kovačević i brojni drugi.
Prvi singl ‘Tvoja baraba’ snimili su u duetu sa Šolom koja je i autorica pjesme. Publika je odlično prihvatila pjesmu, a što je odličan uspjeh za mladi bend koji se tek probija na sceni.  Antonija je mladom bendu od početka velika podrška.
– Oni su zaista divni dečki, puni energije i želje, i to je bila iskra koja me inspirirala za pjesmu – rekla je prošle godine na promociji njihove prve pjesme.

Foto: Press
Fotogalerija: [nggallery id=550]