Ekskluzivno: Autori pjesme Lighthouse: Radujemo se finalu!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 11 svi., 2016 At 02:58 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Za portal Scena.hr…

Portal Scena.hr donosi prve dojmove jednog od autora pjesme Lighthouse s kojom se Nina Kraljić plasirala u finale Eurosonga

Lighthouse, Andreas Grass i Nikola Paryla– Počašćeni smo što smo dio ovog spektakla. Zahvalni smo Nini, ona je velika umjetnica. Svi smo veseli i jedva čekamo finalnu večer – rekao je jedan od autora pjesme ‘LighthouseAndreas Grass ekskluzivno za portal Scena.hr.
Autori glazbe i teksta su Andreas Grass i Nikola Paryla, koji djeluju pod zajedničkim imenom ‘Popmache’, a glazbeni producent je Thorsten Brotzmann. Sinoć je u Stockholmu bila prva polufinalna večer Eurosonga, a Nina je ušla u finale.
Nina Kraljić– Pomalo sam u šoku, moram priznati – bile su prve riječi kojima je Nina opisala svoje osjećaje tijekom službene press konferencije te je nastavila:
– Sedam godina nismo bili dio finala Eurosonga, stoga smo jako željeli to dosegnuti!  Vrlo sam ponosna na sve nas, na svoj tim, na svoje ljude. Hvala vam.
U nastavku press konferencije Nina je istaknula kako je čitavo vrijeme bilo puno pritiska jer je ovo veliki projekt te zaključila:
– Nisam ponosna samo na sebe, već na sve ljude koji su mi pružili podršku i na sve što smo uspjeli postići! Finale Eurosonga je u subotu, 14. svibnja, a naša predstavnica nastupit će u drugom dijelu večeri.

Foto: Andreas Grass and Nikola Paryla private album, Screenshot YouTube – Eurosong

comment closed