fbpx

Škugor: Nina Kraljić je zaslužila bolji plasman, bojkotom susjeda dobila je manje bodova

Eurosong…

Pobjedu Ukrajine na ovogodišnjem Eurosongu u Švedskoj te 23. mjesto naše predstavnice Nine Kraljić komentirao je glazbeni menadžer za portal Scena.hr

Eurovision– Sve mi govori da je politika odlučila o pobjedniku. Veseli me drugo mjesto Australije, koja je bila moj favorit nakon prvog slušanja te treće mjesto Rusije čiji je predstavnik bio miljenik publike u dvorani – rekao je glazbeni menadžer Zoran Škugor za portal Scena.hr. A što se tiče pjesama na Eurosongu Škugor kaže da je sve bilo u znaku Šveđana.
– Naime za 11 zemalja sudionica Eurosonga Zoran Škugor, Nina Kraljićglazbu, tekst, aranžmane ili produkciju radili su švedski timovi. A što je jasna poruka našim skladateljima, aranžerima i producentima, koji su negativno reagirali na strance koji su radili pjesmu za našu Ninu Kraljić. Svi ti Šveđani završili su najbolju muzičku akademiju za pop glazbu kojoj je vlasnik Max Martin, autor i producent koji je jučer po 21. put bio na prvom mjestu Billboardove top liste, a što nikom dosad nije uspjelo. Nina Kraljić je zaslužila bolji plasman, ali bojkotom nekih naših susjeda dobila je manji broj bodova. Nina glavu gore i sretno ti u daljnjoj karijeri – zaključio je svoj osvrt na Eurosong Škugor za portal Scena.hr.

Foto: Eurovision, ilustracija Scena.hr