fbpx

Premijerno: Tiger – uspon, pad i epski povratak Tigera Woodsa

Tiger

Na HBO GO je stigao novi dvodijelni dokumentarac Tiger koji detaljno prikazuje uspon, pad i epski povratak globalne ikone Tigera Woodsa. Prva epizoda je odmah dostupna, a druga dolazi u HBO GO ponudu 18. siječnja, dok će na HBO kanalu biti prikazane u ožujku.

Tiger

Dokumentarac oslikava intimni portret vunderkinda kojemu su predanost i opsjednutost golfom ne samo odnijele slavu i uspjeh u nove visine, nego i na mračan, krivudav put koji je na kraju doveo do legendarnog sportskog povratka kulminirajući njegovom pobjedom na Mastersu 2019. Dokumentarac prikazuje nikad viđene snimke i intervjue s onima koji najbolje poznaju Tigera Woodsa, uključujući njegova bivšeg caddyja i bliskog prijatelja Stevea Williamsa; legendu golfa Sir Nicka Falda; Tigerovu prvu pravu ljubav, Dinu Parr; Rachel Uchitel, ženu u središtu seksualnog skandala koji je zauvijek izmijenio Tigerov svijet i koja prvi put prekida svoju šutnju.

woods

Dobitnik Oscara Alex Gibney jedan je od izvršnih producenata serije uz Sama Pollarda, Stacey Offman, Richarda Perella, Armena Keteyiana i Jeffa Benedicta, dok nagrađivani redatelji Matthew Heineman i Matthew Hamachek potpisuju režiju.

Foto: Press