fbpx

Predstava ‘pazi.mazi.voli.’ dočekana s oduševljenjem!

Zagreb…

pazi, mazi, voli– Baš mi se sviđala predstava i Čupko izgleda kao pravi! Najbolje mi je bilo kako brat i sestra skrivaju psa od svojih roditelja i koliko im se puno smiješnih situacija dogodilo. I ja bih jako htjela imati psa, i znam da je to velika obaveza, ali ipak mi to ne predstavlja problem. Zapravo mislim da će mi to biti jako zabavna obaveza, a naučila sam i kako se prilazi psu, da ga treba redovito hraniti, voditi kod veterinara i paziti, šetati i održavati dnevni boravak urednim! – rekla je sedmogodišnja Sara u nadi da će im se nadolazeće ljetne praznike pridružiti još jedan član obitelji – onaj četveronožni.
Posljednja svečana praizvedba Male scene u ovoj sezoni održana je u petak, 19. svibnja. ‘Pazi.mazi.voli.‘ autorica Dine Vukelić i Nine Horvat, režirala je dugogodišnja suradnica Male scene – Nora Krstulović.
pazi, mazi, voliObiteljska, edukativna i duhovita predstava ‘pazi.mazi.voli.’ (6+) govori o važnosti odgovornog odnosa djece prema kućnim ljubimcima, koju je publika nagradila ovacijama. Kroz priču nas vodi Čupko, pas lutalica, koji jednog dana upozna Juraja i Leu i okrene im život naglavačke! Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvatiti da životinje nisu igračke i mnogo će ih naučiti o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju i bacanju loptica.
Premijeri predstave se pridružila i posebna gošća – Tru, dvogodišnja mješanka iz Udruge za zaštitu i dobrobit životinja Indigo, kojoj se zasigurno svidjela predstava jer je s velikom pažnjom odgledala cijelu izvedbu.
– Ovom prilikom poručujemo i drugim vlasnicima pasa kako su ljubimci na svim izvedbama predstave ‘pazi.mazi.voli.’ dobrodošli! – poručuju organizatori.
Što sve treba imati na umu prije no što odlučite nabaviti kućnog ljubimca? Zašto je bolje udomiti, a ne kupiti psa? Kakve obveze i kakve radosti donosi briga o životinjama? Tko je koga „izdresirao“ – pas ljude ili ljudi njega te koja je veza između zaigranih pasa i pisanja zadaće saznajte na prvoj reprizi u subotu, 27. svibnja u 17 sati u Maloj sceni, dok svoje ulaznice možete rezervirati već sada online ili telefonski na (01)4683352.

Foto: Press