fbpx

Premijerno: Nove serije Mi djeca s kolodvora Zoo

27. veljače na HBO GO-u Mi djeca s kolodvora Zoo

Nova serija Mi djeca s kolodvora Zoo (Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo), provokativna drama koja prati priču o šestero tinejdžera u potrazi za vlastitim „mjestom pod suncem“ usred bezvremenskog Berlina, imat će premijeru 27. veljače na HBO GO-u kada u ponudu dolazi svih osam epizoda.

djeca s kolodvora

Christiane, Stella, Babsi, Axel, Michi i Benno pronalaze se u očaravajućim klubovima i na underground partyjima u Berlinu. Oni su snažni, hrabri i žive divlje u ovom „raju“ koji se isprva čini prepun boja, odvažnosti i uzbuđenja. U središtu grupe je Christiane čiji je život rastrgan razornom rastavom njezinih roditelja te bježeći od kuće počinje proklizavati u zavodljivo podzemlje. Kako se grupa zbližava, oni hedonistički traže sljedeće uzbuđenje oscilirajući između intenzivne euforije i mračne, opasne depresije. Dok se njihovi životi i odnosi produbljuju i raspetljavaju, pojedinačne traume vuku ih prema dnu emocionalnog vrtloga iz kojeg se neki od njih nikada neće izvući.

djeca s kolodvora

Glavne uloge u seriji Mi djeca s kolodvora Zoo tumače Jana McKinnon, Michelangelo Fortuzzi, Lea Drinda, Lena Urzendowsky, Jeremias Meyer i Bruno Alexander. Autor i režiser je Philipp Kadelbac, scenaristica i kreativna producentica je Annette Hess, a producenti su Sophie von Uslar i Oliver Berben.

djeca s kolodvora

Mi djeca s kolodvora Zoo je proširena priča bazirana na bestseler autobiografiji Christiane F. koja je također inspirirala istoimeni kultni film. Knjiga je diljem svijeta prodana u pet milijuna primjeraka i prevedena na 30 jezika. Kako bi se naglasila unikatna atmosfera u seriji, korištena je glazba ostavštine Davida Bowieja koja je poslužila i kao inspiracija, dok su odvažne i originalne pjesme pionira elektronike Roberta Kocha i Michaela Kadelbacha doprinijele kreiranju zapanjujućeg, suvremenog soundtracka koji je savršen spoj moderne i kultne glazbe.

Foto: Press