fbpx

Krimi serija The Coroner na malim ekranima

Od idućeg ponedjeljka na HRT-u The Coroner

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 20. rujna 2021. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 15.55 sati počinje s prikazivanjem kriminalističke serije The Coroner.

The Coroner

Serija The Coroner se bavi policijskim istragama, a radnja se odvija u veličanstvenom britanskom priobalnom kraju. Pratimo ambicioznu odvjetnicu koja se vratila živjeti i raditi u gradić iz kojeg je pobjegla kao tinejdžerica.

The Coroner

Jane Kennedy je mrtvozornica koja istražuje iznenadne ili neobjašnjive smrtne slučajeve. U svakoj je epizodi nakon otkrića mrtvog tijela čeka nov i intrigantan slučaj koji mora istražiti. Jane mora surađivati s bivšom ljubavi Daveyem Higginsom, koji je sada detektiv narednik.

U seriji The Coroner se isprepleću misterij, potencijalna opasnost te toplina i veselost Janeinih odnosa s kolegama, obitelji i mjesnim stanovništvom. Jane je darovita i uporna u istjerivanju pravde za mrtve, no njezin privatni život malo je kaotičniji.

U prvoj epizodi Jane budi telefon i doznaje da je dječak Steve Kernan nađen mrtav podno svjetionika. Svi se pitaju isto: je li Steve skočio ili ga je netko gurnuo?

Foto: Press