fbpx

Edukacija z.one concept u Zagrebu privukla brojne frizere

Za frizere…

Program su vodile Paola Valić Bekić i vlasnica salona Visage, Tajana Grgec-Otročak

z one concept

z.one conceptU subotu je održana zagrebačka edukacija z.one concept brenda u organizaciji tvrtke iz Rijeke, Ideja d.o.o , a koja je ekskluzivni zastupnik i distributer z.one concepta. Program su vodile Paola Valić Bekić i vlasnica salona Visage i edukatorica z.one concept iz Zagreba, Tajana Grgec-Otročak.
– Priča o z. one concept počela je u Italiji 1999. godine. Otada posluje u 60 zemalja, poput Amerike, Španjolske, Njemačke, z one conceptRusije… Linija njihovih proizvoda u Hrvatsku došla je 2011. godine. Z.one concept je linija proizvoda koja frizeru pruža sve što u jednom salonu treba. Naše tehničarke uvijek naglašavaju da na našim edukacijama frizeri ne uče osnove jer su kolege, već im samo pokazuju specifičnosti naših proizvoda i zbog čega bi mi htjeli da ih frizeri koriste u svojim salonima – naglasila je organizatorica edukacije, Vesna Exle. Zagrebačkim frizerima liniju proizvoda z. one concept na modelima prezentirali su edukatori iz Zagreba, Pule i Rijeke.

z one concept

Iz Rijeke je Milka Dudić, vlasnica i voditeljica frizerskog salona Chic u Rijeci te tehnički edukator za z.one concept od 2016. godine, a iz Pule je bila Nevenka Deskar, vlasnica i voditeljica frizerskog salona DN u Puli te je nacionalni tehnički edukator za z.one concept od 2011. godine.

Foto: Scena.hr