fbpx

Zvijezde pjevaju: Ove subote doznajemo finaliste!

Polufinale showa…

Iz 6. emisije Zvijezde pjevaju – Katarina i Pero napustili show; Tari i Dini same desetke

Zvijezde pjevajuNakon još jedne izvrsne i neizvjesne emisije Zvijezde pjevaju, iz koje su odlukom glasova publike i žirija ispali Katarina i Pero, pred nama je – polufinale. U idućoj emisiji vokalne će snage odmjeriti 3 para, a sudbina je, kažu, htjela – da su to parovi pod rednim brojevima 1. – 3. – Krešo i Ivana, Ashley i Bojan te Tara i Dino.
Oni će i ove subote izvesti po dvije pjesme: jednu pjesmu žanra koji još nisu imali prilike Zvijezde pjevajupjevati u ovoj sezone te pjesmu mentora. Tako je Kreši i Ivani ostao rock, Ashley i Bojanu mjuzikl, a Tari i Dini rock’n’roll.
Nakon što su u show programu, osim hrvatskog i britanskog predstavnika na Euroviziji, gostovali I Ivan Dečak i Massimo u muškoj vokalnoj suradnji, zatim The Frajle i Vanna u ženskoj, ove subote u žensko-muškoj kombinaciji pjevaju: Neno Belan i Antonela Doko, pojačani saksofonistom Igorom Geržinom i naravno, našim bendom Zvijezde pjevaju”Zvijezde sviraju”!
– Budite i ove subote uz najgledaniji pjevački show i doznajte koja će dva para biti finalisti 8. sezone – poručuju s HRT-a.

Zvijezde pjevaju
Žiri: Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko Kobić.
Voditelji: Barbara Kolar i Duško Ćurlić
Redatelj: Danko Volarić
Urednica: Uršula Tolj
Urednik Zabavnog programa: Mario Sedmak

Foto: Press – Dario Njavro