Supertalent: Pola mjesta u finalu već popunjena
By redakcija On 6 pro., 2019 At 10:19 AM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

SupertalentPolovica mjesta u finalima showa Supertalent već su popunjena, a ove nedjelje doznat ćemo kojih će još troje natjecatelja osvojiti ulaznicu za ulazak u veliko finale showa.
U trećoj emisiji uživo vidjet ćemo novih desetero polufinalista koji su svojim nastupima na audiciji oduševili žiri, a brojni od njih i osvojili simpatije gledatelja. Sa svojim nevjerojatnim talentom, odnosno mogućnošću gutanja stvari te izvraćanja istih, ponovno će pred žiri stati Škot Stevie Starr, a što će ovoga puta sve progutati, ostaje nam za vidjeti. U svijet magije ponovno će nas odvesti mentalist Siniša Hotko, dok će nas u svijet zabave odvesti žongler Jakob Bergant koji će ovoga puta žonglirati i sa sabljama. Na pozornici Supertalenta ove nedjelje zaplesat će duo Max i Đuro i pokazati zašto slove za jedne od najboljih break dancera u Hrvatskoj, trio No shame koji kažu kako i samo ime grupe opisuje njihov ples, a vidjet ćemo još i sjajne stepere iz grupe Step’n’jazz koji će još jednom svojim cipelicama silovito prodrmati studio Supertalenta. Od pjevača vidjet ćemo i Jankov zlatni gumb, 14-godišnju Gabrijelu Braičić, koja je sve na audiciji ostavila bez teksta izvedbom pjesme ‘I am changing’, a vidjet ćemo i iznimno talentirane mlade pjevače iz grupe Pop rock škola Sarajevo. Iz Sarajeva u polufinale stiže još dvoje talentiranih glazbenika – Sara i Đurica, a hoće li i ovoga puta osvojiti žiri svojim šarmom i karizmom, tek ćemo doznati. Svojim šarmom bend Cota G4 na audiciji je uspio kupiti ženski dio žirija, a hoće li ponoviti uspjeh s audicijskog dijela natjecanja, ostaje za vidjeti.
Uz uzbudljive nastupe na pozornici, gledatelji će i ove nedjelje imati priliku zaviri u backstage s Miom na YouTube kanalu Nove TV te doznati kakva atmosfera vlada u najpoznatijem zapozorju u Hrvatskoj, kako se kandidati pripremaju za nastup, kao i kakve su reakcije nakon nastupa.

Foto: Press

comment closed