fbpx

Sanja Kocijančić Petričević: Želimo osvijestiti problem debljine

HRT…

Urednica emisije Dijagnoza u razgovoru s gostima, dr. Ivanom Portolan Pajić iz Gradskoga ureda za zdravstvo Zagreba i prof. dr. sc. Davorom Štimcem iz Kliničkoga bolničkog centra Rijeka, pokušat će dati odgovore o uzrocima, ali i o posljedicama debljine

Sanja Kocijančić PetričevićU novome izdanju emisije o zdravlju Dijagnoza Hrvatske radiotelevizije, koja je na rasporedu u nedjelju 25. veljače na Četvrtome programu Hrvatske televizije, tema je debljina, odnosno fenomen pretilosti. Kao što je poznato, riječ je o jednome od najvećih javnozdravstvenih problema i boljki suvremenoga doba. Urednica emisije Sanja Kocijančić Petričević u razgovoru s gostima, dr. Ivanom Portolan Pajić iz Gradskoga ureda za zdravstvo Zagreba i prof. Dijagnozadr. sc. Davorom Štimcem iz Kliničkoga bolničkog centra Rijeka, pokušat će dati odgovore o uzrocima, ali i posljedicama debljine. Razgovarat će se i o tome što je zdrav i nutricionistički opravdan obrok i kako bi trebao izgledati, a bit će riječi i o osobnim iskustvima ljudi koji se bore ili su se borili s problemom debljine.
– Ovom temom želimo dodatno osvijestiti problem debljine te svim gledateljima dati vrijedne savjete i iskustva kako se nositi s njim, što je svakako i naša uloga kao javnoga medijskog servisa – istaknula je Sanja Kocijančić Petričević.

Foto: Press