Započela online prodaja ulaznica 66. Pule!

Pula…

Pula film festival, ulaznicaZbog velikog interesa publike ove su godine ulaznice za Pulski filmski festival dostupne već od 14. lipnja. Na mrežnoj stranici pulafilmfestival.hr ljubitelji filma može se osigurati ulaznica za omiljene filmove u Areni, a ovogodišnja novost je da će se u drugom terminu prikazivati filmovi iz Popularnog programa. Cijena za pojedinačnu večer iznosi 25,00 kn, dok komplet ulaznica za svih devet festivalskih dana iznosi 165,00 kn. Svi filmski programi na drugim lokacijama imaju slobodan ulaz.
Hrvatski program u Areni uključuje filmove General (A. Vrdoljak), Koja je ovo država (V. Brešan), Sam samcat (B. Jelčić), Posljednji Srbin u Hrvatskoj (P. Ličina), F20 (A. A. Ostojić), Dopunska nastava (I. G. Vitez), Dnevnik Diane Budisavljević (D. Budisavljević), Moj dida je pao s Marsa (D. Žarković , M. A. Škop). U popularnom programu prikazat će se Vjeran čovjek (L. Garrel), Tuga i slava (P. Almodóvar), Bijela vrana (R. Fiennes), Posljedice (J. Kent), Tolkien (D. Karukoski) i Kralj lavova (J. Favreau).
Svečana dodjela nagrada održat će se 20. srpnja nakon koje će se prikazati projekcija koncerta OLIVERovih 70.
Svi filmovi su podnaslovljeni, dok je Kralj lavova sinkroniziran na hrvatski jezik i prikazat će se s engleskim podnaslovima. Također, svi filmovi koji nisu s engleskog govornog područja imaju engleske podnaslove.
Prodajna mjesta bit će otvorena ispred Arene za vrijeme trajanja festivala prije početka projekcije, a tjedan dana prije i na info punktu na Giardinima gdje će ujedno biti dostupne propusnice za studente, umirovljenike i višečlane obitelji.

Foto: Press