fbpx

Druga sezona krimi serije Svjedoci od ove subote na TV

Na HRT…

Serija Svjedoci u trajanju od 8 epizoda

SvjedociHrvatska radiotelevizija (HRT) od subote, 14. ožujka na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 23.15 sati započinje s emitiranjem nove, druge sezone francuske kriminalističke serije Svjedoci u trajanju od 8 epizoda.
Nakon uspjeha prve sezone serije, koja je prodana u 70 zemalja svijeta, krajem 2016. snimljena je druga sezona “Svjedoka”, u kojoj glavnu ulogu ponovno tumači Marie SvjedociDompnier, za ovu ulogu nagrađena FIPA-om za glavnu žensku ulogu 2015. godine.
Serija Svjedoci je osvojila i francusku Prix Export za najbolju seriju. Ova se nagrada dodjeljuje najprodavanijim francuskim TV programima u svijetu, u kategorijama drame, dokumentarnih i animiranih filmova.
Marie Dompnier u novoj sezoni pridružit će se još jedna izvrsna francuska glumica, Audrey Fleurot, našim gledateljima poznata po ulozi u seriji “Spirala zločina”.
U prvoj epizodi otkriva se napušten autobus uz rub ceste, u njemu petnaest smrznutih muških trupala. Što im je zajedničko? Svi ti muškarci bili su ljubavnici iste žene, Catherine Keemer. Ali ona se već tri godine vodi kao nestala osoba. No budi se u svom autu i ničega se ne sjeća.
Uloge: Marie Dompnier (Sandra Winckler), Audrey Fleurot (Catherine Keemer), Jan Hammenecker (Justin), Steve Driesen (Oliver Keemer), Judith Henry (Maxine), Yannick Choirat (Geir Jansen), Anne Benoit (Christiane Varene) i Dominique Bettenfeld (Martin Souriau).

Foto: Press