fbpx

Ekskluzivno: Fotogalerija Domenico Vacca New York

Veliko otvorenje…

Fotogalerija

Domenico Vacca

Domenico Vacca– Ova zgrada je meka ekstravagancije i komfora. Svaki aspekt i svaki detalj je u čast ljubavi i pogleda u moj životni stil – kazao je Domenico Vacca, vlasnik luksuznog megastorea.
Veliko otvorenje ekskluzivnog kluba, dućana i galerije Domenico Vacca na križanju 15. i 55. ulice u New Yorku bilo je početkom svibnja 2016. godine, a portal Scena.hr vam donosi ekskluzivnu fotogaleriju s otvorenja. Svečano otvorenje luksuzne trgovine privukao je ljubitelje mode, ugledna imena i brojne novinare kao što su Maxwell, Shaun Toub, Savion Glover, Paul Haggis, Jonathan Cheban, Domenico VaccaPat Morrison, Chris Houston, Steve Maneri, Dale Moss, Jordan Roth, Victoria Silvstedt, Jackson Harris, Bianca Espada, Pamela Liebman, Todd English, Francesco Pannella, Loree Rodkin, Philippe Hoerle-Guggenheim te brojne druge.
Otvoreni megastore Domenico Vacca čine trgovine, klub za članove, talijanski bar, brijačnice, kozmetički salon, umjetničku galerije, i luksuzne apartmane za stanovanje. A u predvorju je postavljena i skulptura ‘Fire Women‘ našeg proslavljenog umjetnika Stephana Lupina.

Foto: The Domenico Vacca Art Gallery
Fotogalerija: [nggallery id=637]