fbpx

Otvorena luksuzna galerija Domenico Vacca u New Yorku!

Ekskluzivni klub i trgovina…

Ljubitelji mode, brojna ugledna imena i novinari ovom prilikom mogli su uživati i u umjetnosti našeg Stephana Lupina. Naime, Lupinova brončana skulptura ‘Fire Woman’, postavljena je u predvorje kluba

Domenico Vacca– Ovo je od one vrste stvari koju morate vidjeti osobno i uvjeriti se. Nisam otišla razočarana. Dočekana sam pozdravom ljubaznih zaštitara odjevenih u crno na ulazu, prekrasnim djevojkama zaduženih za PR, i predivnim expresso šankom sa slasticama koje su me oborile s nogu – opisala je novinarka Emily Burnette prve dojmove s otvaranja Domenico Vacca ekskluzivnog kluba, galerije i trgovina na križanju 15. i 55. ulice u New Yorku. Na svečano otvorenje luksuzne trgovine i galerije privukao je ljubitelje mode, ugledna imena i brojne novinare, koji su ovom prilikom mogli uživati u umjetnosti našeg Stephana Lupina. Naime, Lupinova brončana skulptura ‘Fire Woman’ iz Domenico Vaccaopusa Lupinizam, postavljena je u predvorje kluba.
– Radujem se što je ponovno New York prepoznao moj rad i Lupinizam te što je moja skulptura ‘Fire Women‘ zaštitno lice dućana, ekskluzivnog kluba i galerije u New Yorku – otkrio je Lupino u nedavnom razgovoru za portal Scena.hr.
– Ova zgrada je meka ekstravagancije i komfora. Svaki aspekt i svaki detalj je u čast ljubavi i pogleda u moj životni stil – kazao je Domenico Vacca, vlasnik luksuznog megastorea.

Stephan Lupino

Foto: Domenico Vacca