Luka Modrić – Vatreno srce: Ponosan sam što već godinama pomažemo djeci

Zagreb…

Luka Modrić

Luka Modrić– Drago mi je da nastavljam tradiciju Nike Kovača i Darija Srne u Vatrenom srcu, lijepo je da je kapetan reprezentacije na taj način uključen u rad Zaklade. To smatram svojom kapetanskom obvezom, ponosan sam što već godinama pomažemo djeci jer smo najosjetljiviji upravo na najmlađe – rekao je kapetan Vatrenih Luka Modrić.
U zagrebačkom hotelu Westin održana je svečana humanitarno-donatorska večera u organizaciji Zaklade Vatreno srce, na kojoj su Zlatko Dalićprikupljena humanitarna sredstva za pomoć djeci. Sredstva su na svečanoj večeri prikupljena za opremanje Klinike za dječje bolesti Zagreb te za akciju Korak u život, koja pomaže u osiguravanju stipendija za školovanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.
– Lijepo je vidjeti mnogo poznatih i dragih lica, pogotovo bivše izbornike – vi ste dio nas, dio Vatrenih. Želimo nastaviti širiti Vatreno srce, Paladinozajedništvo, ne samo na terenu nego i izvan njega. Pokažimo svi vatreno srce, kao i onog 16. srpnja – rekao je u svom pozdravnom govoru izbornik Vatrenih Zlatko Dalić.
U sklopu bogatog programa organiziran je i callcentar u kojemu su sudjelovali hrvatski reprezentativci te članovi stručnog stožera, a pozivatelji humanitarnog broja mogli su razgovarati i s drugim poznatim hrvatskim sportašima, pjevačima, glumcima i Davor Šukervoditeljima.
– Kroz ovaj niz godina rada Zaklade učinili smo sve što smo mogli, usredotočeni na zdravlje i znanje djece. Hvala svima koji su dali svoj doprinos – poručio je prof. dr. Josip Paladino, član Upravnog odbora Zaklade Vatreno srce.
Večeri je prisustvovao i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, koji se tom prigodom susreo i s Vatreno srcepoznatim licima iz brončane pustolovine iz Francuske ’98, uključujući i bivše izbornike Miroslava Blaževića i Igora Štimca.
– Iskoristimo moć nogometa. Neka djeca koja u budućnosti žele biti novi Modrići imaju najbolje uvjete. Ovo što večeras radi zaklada najvažnija je stvar – kada čovjek vidi djecu u bolnici, sve je druge probleme lako riješiti – rekao je Davor Šuker.
Svi se građani još uvijek mogu uključiti u akciju pozivom na humanitarni broj telefona 060 9004, sve do 3. prosinca. Cijena poziva je 6,25 kuna.
A kako je bilo na donatorskoj večeri Vatreno srce pogledajte u fotogaleriji.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija:
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”773″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”91″ thumbnail_height=”68″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]