fbpx

Veljko Mršić: Imali smo loš početak, a još lošiji kraj!

Beograd…

Cedevita poražena kod Crvene zvezde Telekom

Veljko Mršić– Imali smo loš početak, a još lošiji kraj. Nismo bili na nivou na kojem treba biti da bi se dobila utakmica u Beogradu. Bez obzira na izostanke koje smo imali, danas smo imali premalo igrača koji nisu bili na nivou za igrati euroligašku utakmicu. Treba biti puno čvršći, puno koncentriraniji i ne dozvoliti te neke greške koje su se događale, kao što su bili ofenzivni skokovi Zvezde, bez obzira što smo ih mi skupili više. Kod nekih tih njihovih napadačkih skokova nije bilo reaktivnosti i elementarne agresivnosti da se uzme lopta – rekao je poslije poraza trener Cedevite Veljko Mršić.
Cedevita, Veljko MršićU 7. kolu E skupine Top 16 faze Eurolige Cedevita je u gostima poražena kod Crvene zvezde Telekom s rezultatom 94:74. Zagrepčanima, koji su ove sezone Zvezdu pobijedili u dva navrata u ABA ligi, ovo je peti poraz u Top 16 fazi, a sinoć su bili oslabljeni jer su igrali bez Luke Babića, Marka Arapovića i Luke Žorića.
– Bio je to težak poraz. Čestitam im, igrali su odličnu utakmicu. Mi smo počeli užasno i pali smo na veliki zaostatak. Poslije smo se uspjeli vratiti, no oni su uspjeli realizirati sve važne akcije na kraju. Mi u četvrtoj četvrtini nismo igrali dovoljno dobru obranu da bi pobijedili. Skidam im kapu. Igrali su odlično. Atmosfera je bila odlična, a mi nismo napravili dovoljno da bi pobijedili – rekao je Cedevitin Amerikanac James White.
U dresu Cedevite Pullen je upisao 20 poena i tri asistencije, White je dodao 18 poena i sedam skokova, a Bilan 17 poena, četiri skoka i pet asistencija. Domaćine su predvodili Miller s 22 poena, četiri skoka i tri asistencije, Micić s 14 poena, četiri skoka i devet asistencija te Gudurić s 13 poena.

Foto: www.euroleague.net, Press arhiva