fbpx

Igrači Cedevite u gostima kod KK Crvena zvezda!

Beograd…

Cedevita, Crvena zvezda– Idemo u istom sastavu u kojem smo bili u Ljubljani. Ovo nam je već treća utakmica u tom sastavu i malo se privikavamo igrati bez ozlijeđenih igrača, tako da nema nikakvih novosti, niti će trebati neke prilagodbe. Znamo da je Zvezda u Euroligi doma izgubila samo od Fenerbahčea dva puta, a sve drugo su dobili. Imaju izuzetan domaći teren. Igrali smo s njima već dva puta ove sezone i dobro ih znamo. Pokušat ćemo braniti se dobro, igrati dobru obranu i vidjeti što možemo napraviti – rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.
U sklopu 7. kola E skupine Top 16 faze Eurolige Cedevita će u četvrtak u 20,00 sati u Beogradu gostovati kod KK Crvena zvezda Telekom. Te dvije momčadi ove su se sezone već u dva navrata susrele u ABA ligi, po jednom u Zagrebu i u Beogradu, a u oba susreta Cedevita je slavila u napetim završnicama.
Cedevita je trenutno sedma u E skupini uz omjer 2-4, dok KK Crvena zvezda ima pobjedu više (3-3). S obzirom da se do kraja Top 16 faze ima za odigrati još osam kola, jasno je da Zagrepčani još uvijek imaju šanse da izbore playoff. No, doći i do druge pobjede u Beogradu ove sezone neće im biti lako jer će igrati bez ozlijeđenih Luke Babića, Luke Žorića i Marka Arapovića. Babić bi prema trenutnim prognozama trebao izbivati još tjedan dana, a Žorić i Arapović još tri dana.

Foto: Press