fbpx

Cedevita velikim preokretom pobijedila Partizan

Beograd…

Cedevita– Bila je to još jedna utakmica slična kao prethodne dvije. Igrali smo lošu obrani i bili mekanu u početku. Međutim, poslije smo s jako dobrom zonom promijenili tijek utakmice. Izneredili smo Partizan, nisu znali kako napadati našu zonu i tu smo se vratili u ritam. Imali smo par raspoloženih igrača i mislim da smo zasluženo pobijedili – rekao je nakon utakmice trener Cedevite Veljko Mršić.
U 9. kolu ABA lige Cedevita je s rezultatom 97:87 upisala veliku pobjedu kod Partizana. Zagrepčani su u drugoj četvrtini u jednom trenutku bili na -17. U tom periodu suci su isključili i trenera Veljka Mršića, no poslije 16-1 serije Partizana Gianmarco Pozzecco, koji je preuzeo vođenje momčadi, pozvao je timeout, naredio promjenu obrane na zonu i od tog trenutka Cedevita se počela dizati.
Miro Bilan dodao je 19 poena, devet skokova i dvije asistencije, a Marko Tomas 16 poena i dvije asistencije, dok su domaćine predvodili Novica Veličković s 20 poena i šest skokova i William Hatcher s 19 poena i šest asistencija.

Foto: Press