fbpx

Serija Koristoljublje od ovog petka na TV

Na Drugom programu HTV-a serija Koristoljublje

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 16. travnja 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.35 sati započinje s prikazivanjem serije Koristoljublje.

Koristoljublje

Glavne uloge u seriji Koristoljublje igraju dobitnica nagrade Emmy za programe u udarnom terminu, Julia Ormond, kojoj je ovo prva glavna uloga na britanskoj televiziji, i Ben Barnes. Ovaj moderan triler, prepun neočekivanih preokreta, bavi se intimnim razmišljanjima i pobudama likova te složenim međuljudskim odnosima.

Koristoljublje

U središtu priče u seriji Koristoljublje je imućna žena koja se zaljubljuje u puno mlađeg muškarca. Pratimo kako ta veza utječe na njezinu već ionako disfunkcionalnu obitelj. Ponajprije majka, potom supruga, a tek na kraju žena, 60-godišnja Julia (Julia Ormond) cijeli je život stavljala potrebe drugih ispred vlastitih.

A onda susreće Benjamina (Ben Barnes), tridesetogodišnjeg pisca reklamnih tekstova mutne prošlosti i upušta se u vezu s njime. Na pomolu je prava drama. Moraju se suočiti s posljedicama svoje veze kad mračne tajne iz prošlosti počinju razarati ionako narušene odnose u njezinoj obitelji.

Je li Julia konačno pronašla sreću koju je oduvijek zasluživala? Ili se pak komplicirani i tajnoviti Benjamin upustio u vezu s njom samo zbog njezina novca, kao što to misli njezina obitelj?

16. travnja 2021. godine na HTV2 u terminu od 22.35 sati Koristoljublje

Foto: Press