fbpx

Gwyneth Paltrow gostovala u showu Chelsea Handler

ScreenShoot40-godišnja Gwyneth gostovala je u showu Chelsea Handler i s voditeljicom je pričala o obitelji i braku s pjevačem grupe Coldplay Chrisom Martinom.
U jednom trenutku voditeljica je podsjetila Gwyneth na jedan savjet kojeg je dala svojoj prijateljici na pitanje kako riješiti sukob sa suprugom koji je izluđuje i na kojeg bi se najrađe dobro izvikala.

‘Nemoj vikati na supruga. Pruži mu dobar oralni seks’, bio je savjet kojeg joj dala slavna glumica, a zbog kojeg se zacrvenjela u vrućoj stolici prijateljica Chelsea Hendler koja je također bila prisutna tijekom dijeljenja tog savjeta na jednoj večeri u restoranu i koja ga je čula vlastitim ušima.

‘Nadam se da moja majka ne gleda ovaj show’, dodala je Gwyneth kojoj je očigledno bilo veoma neugodno.
No, ovaj savjet ne iznenađuje previše kad je Paltrow u pitanju. Naime, poznato je kako će glumica učiniti sve radi održanja braka.

‘Sve ovisi o vašoj odluci. Ja imam malenu djecu koja još idu u školu. Na prvom mjestu su mi djeca i brak i odlučila sam da moram biti kod kuće kad mi suprug stigne doma. Ukoliko želite obitelj tada morate biti supruga i majka – nema vam drugog izbora’, izjavila je glumica pritom prokomentiravši kako će je zbog ovih izjava razapeti feministice no kako ona samo radi ono što je potrebno za opstanak njezine obitelji.