fbpx

The Voice: Gobac, Vana, Massimo i Ivan u borbi za natjecatelje

Show…

Započela treća sezona The Voice Hrvatska: U žiriju Davor Gobac, Ivana Vrdoljak Vanna, Massimo Savić i Ivan Dečak

VoiceIzvedbom legendarne ‘Should I stay or sholud I go’ grupe The Clash mentori The Voicea Hrvatska otvorili su treću sezonu ovog popularnog glazbenog showa koji će se emitirati svake subote do kraja veljače na Prvom programu Hrvatske televizije. Davor Gobac, Ivana Vrdoljak Vanna, Massimo Savić i Ivan Dečak jasno pokazali što očekuju od natjecatelja i istodobno se ugodno iznenadili kvalitetom glasova koje su mogli čuti već u prvoj od pet emisija Audicija.
– Nije to šala, meni je stalo do ove djece – kazao je u samom uvodu Gobac dok su mentori i publika očekivali prvoga natjecatelja na pozornici. I Vanna je iskazala strepnju istaknuvši da je na mentorima velika odgovornost. Novi mentorski tim u prvoj je emisiji potvrdio da pri izboru natjecatelja igraju detalji i presuđuju male razlike u izvedbama. Kako se i očekivalo atmosferu u studiju dodatno zagrijava Davor Gobac koji nerijetko proziva sljedećeg natjecatelja izvikujući: „Sljedeći!“.
Davor GobacIznimnu zabavu gledateljima i publici u studiju mentori su podarili ne samo razgovarajući o izvedbama već i u trenucima kada su čekajući sljedeći nastup komunicirali s publikom i međusobno se podbadajući. Jedan od natjecatelja poručio je da mu je vruće u studiju, a Vanna mu je poručila da se raskomoti.
– Bolje ti, nego da se Gobac svuče – kazala je Vanna.
Zaključujući emisiju mentori su izrazili zadovoljstvo prvim audicijskim krugom. Massimo je ocijenio da mu je bilo iznimno uzbudljivo i da su mu kolege mentori iznad očekivanja u pozitivnom smislu. Vanna je ocijenila kako nije nimalo jednostavno biti u poziciji procjenjivanja glasova u showu The Voice Hrvatska. Ivan je zaključio da su svi mentori već prvi dan ulovili po jednoga kapitalca u svoju mrežu. Bilo mi je baš zabavno, nije mi bilo naporno, zaključio je Gobac nakon prve emisije Audicija iz koje njegov tim izlazi s tri člana. Tim Vanna i tim Ivan imaju po dva, dok je tim Massimo za sada samo na jednom natjecatelju.

Foto: Press – Dario Njavro/ HRT