fbpx

Video – Ekskluzivna premijera: Serija Inspektor Grace

Detektivska serija Inspektor Grace

Fenomenalna nova britanska detektivska serija Inspektor Grace (Grace, od 2021.) stiže na Pickbox NOW 25. veljače 2022. godine. Temeljena na romanima autora Petera Jamesa, serija prati slučajeve detektiva Roya Gracea koji je svoj život posvetio detektivskom poslu.

Inspektor Grace

Glavnu ulogu igra britanski glumac John Simm (Strangers, Doctor Who, Life on Mars).

Inspektor Grace

PRAVA DETEKTIVSKA POSLASTICA

Inspektor Grace prava je detektivska serija, čemu u prilog ide činjenica kako se temelji na fascinantnom serijalu romana autora Petera Jamesa, koji su prevedeni na 37 jezika, s prodajom više od 20 milijuna primjeraka diljem svijeta. Sada imamo priliku gledati fenomenalnu ekranizaciju popularnog detektiva Gracea, čije će vas priče zaintrigirati.

O ČEMU JE RIJEČ?

Britanska detektivska serija sastoji se od dviju epizoda koje se temelje na dvjema pričama u serijalu romana: Dead Simple i Looking Good Dead. Uporan i marljiv detektiv iz Brightona, Roy Grace (John Simm), svoj je život posvetio detektivskom poslu, no njegova je karijera trenutačno u najgoroj mogućoj fazi.

Protjeran je da se bavi davno zaboravljenim slučajevima, a nestanak njegove voljene supruge Sandy i dalje ga proganja. Nakon još jednog ukora zbog njegovih neortodoksnih metoda Graceu prijeti otkaz.

Znajući da Grace može bolje, njegov kolega, detektiv Glenn Branson, moli ga za pomoć oko slučaja. Počinju raditi na slučaju nestalog mladoženje, uspješnog građevinara koji ima divan život. Uz pomoć instinkta, sumnjičavosti i opsesivne prirode, Grace uporno pokušava otkriti istinu.

ČLANICA KRALJEVSKE OBITELJI ŽELI GLUMITI MRTVACA

Zanimljiva je činjenica kako je Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, velika obožavateljica pisca Petera Jamesa, te je izrazila želju za malom ulogom u seriji – naime, mogla bi se pojaviti kao mrtvac u sljedećoj sezoni!

Prvu sezonu britanske detektivske seriju Inspektor Grace (Grace) gledajte na Pickbox NOW od 25. veljače!

Foto: Press Pickbox NOW
Video: