fbpx

Sve je spremno za 32. Božić u Ciboni

32. Božić u Ciboni – više od 200 izvođača čeka vas s najljepšim božićnim pjesmama

Dvorana Košarkaškog centra Dražen Petrović spremna je za više od 200 izvođača – vrhunskih glazbenih umjetnika i impresivnih zborova koji će u nedjelju, 26. prosinca 2021. godine u 20.00 sati nastupiti na tradicionalnom koncertu Božić u Ciboni.

Bozic

Božićne pjesme iz Hrvatske i cijelog svijeta ove će godine izvesti Albina, Saša Lozar, Šajeta, Franka Batelić, Goran Karan, Bojan Jambrošić, Martina Zadro, Marija Kuhar Šoša i mnogi drugi ovaj će Božić uljepšati izvedbama tradicionalnih božićnih pjesama kao što su Tiha noć, Veselje ti navješćujem, Kyrie Eleison, Narodi nam se…

Sve njih pratit će čak pet zborova i orkestar Gradskog kazališta Komedija tako da će sveukupno više od 200 izvođača publici u Ciboni na blagdan svetog Stjepana prirediti koncert za pamćenje.

Nastupaju i Zbor i orkestar gradskog kazališta Komedija – Zagreb, Zagrebački katedralni mješoviti zbor, Zbor Maranatha, Pjevački zbor „Josip Vrhovski“ – Nedelišće te Mješoviti pjevački zbor „Roženice“ – Pazin.

Prisutne će na početku pozdraviti gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević.

Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir, Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija te Hrvatskom radiotelevizijom koja će kao i prijašnjih godina ovaj koncert prenositi na Drugome program Hrvatskoga radija i na Drugome programu Hrvatske televizije. Koncert će voditi Mirko Fodor i Doris Pinčić.

Požurite i nabavite ulaznice za koncert koje se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijenama od 30 i 50 kuna te na blagajni dvorane KC Dražen Petrović.

Molimo sve posjetitelje da na koncert dođu u 19 sati kako se ne bi stvarale gužve zbog provjere COVID potvrda. Napominjemo kako testiranje neće biti moguće na licu mjesta – poručuju organizatori.

Foto: Press – Centar za kulturu i informacije Maksimir