fbpx

Zvijezde treniraju 6 sati dnevno za Ples sa zvijezdama!

Ples sa zvijezdama

Ornela VisticaJoš su samo tri emisije preostale do kraja ovogodišnje, osme sezone HRT-ova showa Ples sa zvijezdama, i ove subote u 6. emisiji svaki od pet preostalih parova plesat će po dva plesa, a tko će napustiti natjecanje odlučivat će nijanse.
Vremena do nastupa sve je manje i tempo je sve brži kako bi se izborio plasman u polufinale, stoga parovi ne žale truda i vremena kako bi što bolje uvježbali plesove i osvojili žiri i publiku.
‘Mi plešemo quickstep i sambu, to su brzi plesovi i malo je vremena stoga smo jako užurbani kako bi na podiju sve izgledalo što bolje. Jako se trudimo, plešemo i do šest sati svakoga dana, što je dosta zahtjevno. Tempo se pojačava – rekao je Mislav Čavajda.
I ostali se parovi trude, svjesni kako neće biti lako.
– Plešemo tango i salsu, pripreme idu dobro, jedva čekamo subotu. Već smo daleko došli i uvijek se nadamo Giulianoboljem. Mislim da ćemo ove subote biti najbolji do sada – najavio je Giuliano.
Nastupu se ponovno veseli i Ornela Vištica, koja neumorno trenira i priprema sjajnu koreografiju.
– Plešemo quickstep i tango, jako sam zagrijana i vesela i sa nestrpljenjem očekujem nastup. Muzika će biti vesela i zabavna, nadam se da ćemo se svi zajedno dobro zabaviti, srce mi pleše već sada – rekla je Ornela. Dodaje kako  su dosta uigrani jer treniraju gotovo svakodnevno već  dva mjeseca, stoga su im pripreme  gotovo rutinske.
Sanda Dubravčić priprema passodoble i sambu, i pripreme idu odlično te očekuje i adekvatne bodove žirija.
– Passo rasturamo! Očito  je taj ples sličan mojim klizačkim nastupima, muzika će biti vrlo snažna, mislim da ćemo biti nagrađeni. Što se tiče sambe, ide nam malo teže ali ide, taj je ples drugačiji od passa ali spremamo jedno iznenađenje za suce i publiku, i nadamo se kojoj desetki – rekla je Sanda.
Poseban gost ove subote bit će Massimo Savić. Koja će zvijezda biti najbolja a koja neće nastaviti natjecanje doznajte već ove subote 7. prosinca na HRT 1 iza 20 sati u emisiji Ples sa zvijezdama.

Foto: Press Scena.hr