fbpx

Janko nosi Schanzov ovratnik, a Mislav ima muskulfiber!

Janko Popović Volarić– Ove subote plešemo quickstep, pripreme su naporne. Schanzov ovratnik mi je najbolji prijatelj jer imam ukliješten živac. Od emisije očekujem prvenstveno dobru zabavu – rekao je Janko Popović Volarić, koji unatoč bolovima ne posustaje. Nakon prošlotjednih ispadanja Damira Hoyke i Nevene Rendeli, preostalih osam natjecatelja HRT-ova showa Ples sa zvijezdama cijeli su ovaj tjedan proveli u intenzivnim pripremama kako bi izborili nastavak natjecanja ove subote u trećoj emisiji. Parovi koji nastavljaju natjecanje predstavit će se koreografijama na neke od najpoznatijih filmskih glazbenih tema. Giuliano, kaže, kako pleše po tri do četiri sata svakoga dana uvježbavajući rumbu za subotnji nastup, a za razliku od Janka, nema problema sa bolovima  osim vilice.
Giuliano– Ništa me ne boli zbog napornih treninga, jedino vilica zbog smijanja radi fotomontaža koje su izašle ovog tjedna na temu plesa, a u kojima sam ja glavni lik. Doista je bilo duhovito – komentirao je Giuliano. Najbolji u prve dvije emisije Mislav Čavajda također pleše rumbu.
Mislav Čavajda– Plešemo rumbu na muziku iz filma Skyfall, dakle bit će u znaku Jamesa Bonda. Pripreme teku užurbanim tempom, rumba je dosta zahtjevan ples jer je puna tenzija, u nju treba uložiti dosta i emotivno i fizički kako bi na podiju sve izgledalo besprijekorno. Spremni smo, jedva čekam subotu, muči me stalni musklfiber ali na to se više niti ne osvrćem – rekao je Mislav. Ornela Vištica za subotnju emisiju uvježbava tango, koji joj je kako ples znatno draži nego prošlotjedni jive.
– Jako se veselim tome plesu, voljela bih ga proučavati i puno mi bolje leži nego jive kojega smo plesali prošle subote. Više nemam tremu i potpuno sam spremna za nastup, odbrojavam sate i dat ću sve od sebe na podiju – rekla je.
Zanamari 0003Žanamari Lalić cijeli tjedan uživa u treningu i ide joj  odlično.
– Plešemo rumbu i to na najromantičniju pjesmu svih vremena iz filma Titanic. Koreografija će biti jako dirljiva i ja sam 100 posto sigurna da će dotaknuti srca publike, a to mi je najvažnije – kaže Žanamari.
Ivi Mihalić ovoga su tjedna pripreme bile teže jer se smanjio period pripreme koreografije, ali usprkos svemu treninzi su prošli sjajno.
– Plešem jive, a s obzirom da je filmska večer plesat ćemo na temu plesne scene iz filma Pulp fiction. Pjesma je vesela, brza i fizički dosta zahtjevna – komentirala je Iva.
Ronald Braus ove subote pleše jive.
– Koreografija je vesela i zanimljiva kao što je i sam jive, tako da zapravo ostajemo u nabrijanom tempu kao i u prva dva nastupa. Svaki tjedan imamo novi ples tako je da to raspoloženje i dalje na visokom nivou, ozljeda nema ali su zato masaže češće – kazao je.
Koja će zvijezda biti najbolja a koja neće nastaviti natjecanje doznajte već ove subote 16. studenoga na HRT 1 iza 20 sati u trećoj emisiji Ples sa zvijezdama.

Foto: Press Scena.hr