fbpx

Žanamari Lalić: Netko mora ispasti!

Žanamari– Nisam toliko iznenađena ispadanjem jer je ovaj tjedan doista bila borba, Damir je imao problema sa uganutim gležnjem, no unatoč njegovoj ozljedi bili smo jako dobri, prezadovoljna sam kako smo nastupili. Bože moj, netko mora ispasti, no i dalje ćemo navijati i podržavati –  rekla je Žanamari Lalić. Pjevačica je ispala u petoj emisiji ‘Plesa sa zvijezdama‘, a najbolji je opet bio Mislav Čavajda. Ove subote parovi su plesali po dva plesa u fusionu, a zatim su svi zajedno na podiju swing maraton. Žanamari i njezin plesni partner Damir Horvatinčić u fusionu su plesali  quickstep i jive, za koji su dobili 29 bodova, te podijeljene komentare žirija.
– Vi sve bolje i bolje plešete, što se tiče quickstepa, nisam bio zadovoljan, što se tiče jivea, bio mi je jako dobar – rekao je Davor Bilman. Žanamari je večeras imala težak zadatak jer je Damir plesao sa ozljedom stopala, no unatoč ispadanju, zadovoljna je njihovom izvedbom.
Mislav ČavajdaPonovno najbolji bili su Mislav Čavajda i Petra Jeričević. U fusionu su plesali slow fox i jive, za kojeg su dobili 39 bodova žirija te posebne pohvale Elia Bašana.
– Ovo je bilo engleskim rječnikom rečeno outstanding! Jive je bio fenomenalan, cijelo tijelo je plesalo, imali ste performance, dobra komunikacija, stvarno jako dobro – nije štedio komplimente Elio, dok je Davor Bilman bio suzdržaniji te rekao kako je držanje bilo odlično ali malo zakočeno.
– Sjajno je, jako sam se dobro zabavio u ovoj emisiji, to je bio onaj moment koji mi je falio, ovi plesovi dali su mi jedan energetski moment za dalje, bilo mi je bitno i da se publika zabavi i mislim da smo u tome i uspjeli. Iduće subote spremamo quickstep i sambu – rekao je Mislav.
Ornela Vištica i Marko HercegOrnela Vištica i Marko Herceg plesali su passodoble i cha cha cha i za njih dobili 37 bodova žirija. Njihovi plesovi svidjeli su se Eliju.
– Lijepi arogantan’ look’ u stilu passodoblea, no nedostajalo je malo više fleksibilnosti u gornjem dijelu tijela – objasnio je Elio.
– Bilo je malo teže nego prije s obzirom da se radilo o dva plesa, bila bih sretnija da smo mogli plesati passo solo, na posebnu glazbu španjolskog ritma, međutim, ispalo je kako je ispalo, jako sam zadovoljna, dobili smo jako dobre ocjene i zahvaljujem svima – kazala je Ornela.
Samo jedan  bod iza njih bili su Iva Mihalić i Robert Schubert koji su za svoj passodoble i slowfox osvojili 36 bodova, a posebno su oduševili članicu žirija Milku Babović.
– Blistale su moje oči jer majstori su pred nama bili – oduševljeno je komentirala Milka, dok je Dinko Bogdanić pohvalio njihovu kreativnu koreografiju.
– Evo, prošli smo dalje, bilo je ludo, bilo je svega, prava fuzija, jako sam zadovoljna kako je ispalo – rekla je Iva.
SandaSanda Dubravčić i Nicholas Quesnoit plesali su tango i cha cha cha te za njih dobili 33 boda. Elio je rekao kako mu se svidio izbor glazbe.
– Bila je to lijepo složena glazba koja može biti i cha cha cha i tango, bilo je lijepih ritmičkih interpretacija i krasno držanje, stopala uvijek na poziciji, generalno, zadovoljili ste moj kriterij iako ima uvjeta za poboljšanje – pohvalio ih je Elio. Sanda nije krila oduševljenje zbog prolaska u novu emisiju.
– Jako sam zadovoljna što smo prošli dalje, veselila sam se ovom swingu, htjela sam pokazati kako imam kondicije. Tango i cha cha  cha cha isto su dva zgodna plesa, cha cha cha mi daleko više leži nego tango – istaknula je Sanda.
Možda najsretniji ove subote bio je Giuliano, koji je sa svojom partnericom Marijom Marinčić plesao slow fox i jive te dobio 30 bodova. Elio je rekao kako su plesno bili lijepo postavljeni te je bilo veselo i puno života, a priča je bila dobro osmišljena.
– Da, idem dalje, nevjerojatno! Još jedan tjedan je ispred nas. Bilo je naporno, no na to više niti ne obraćam pažnju, znojimo se i trudimo, hvala publici koja nas drži na životu – rekao je Giuliano nakon emisije.
Nakon fusiona, svi su parovi zajedno na podiju plesali swing maraton. Žiri ih je ocjenjivao tako što je par koji je prvi ispao dobio jedan bod, drugi dva, a posljednje plasirani par dobio je šest bodova. Giuliano i Marija dobili su jedan  bod, Iva i Robert dva, Žanamari i Damir tri, Ornela i Marko četiri, Mislav i Petra pet, a najbolji su bili Sanda i Nicholas sa šest bodova.
Plesnih parova sada je upola manje nego na početku showa, te preostalih pet  opet kreću u nove naporne treninge. Tko će od njih biti najbolji, a tko napustiti show doznajte već sljedeće subote 7. prosinca na HRT 1 iza 20 sati kada je na rasporedu 6. emisija.

Foto: Press