fbpx

Giuliano između plesnih nastupa, radno u studiju!

GiulianoZa Dalmatinca Giuliana, vjernog Splitu i moru, prolazi još jedan tjedan u dugom nizu provedenih u Zagrebu ali ne samo zbog plasmana u slijedeću emisiju showa HRT-a ‘Ples sa zvijezdama‘ već i radi snimanja nove pjesme. Giulianov već uhodani tim Neno Ninčević i Brane Kopitović i ovog puta napisali su stihove i glazbu. Svi zajedno našli su se proteklih dana u studiju gdje je Giuliano u studiju Igora Ivanovića snimio vokal, a sada slijedi produkcija. Između snimanja u studiju i plesnih probi Giulianu ne preostaje puno slobodnog vremena. Premijeru novog singla Giuliano najavljuje za početak prosinca.
– Pjesma ima jak, pjevački refren, svidjela mi se na ‘prvu’. Blagdanskog je ugođaja pa je početak dvanaestog mjeseca idealno vrijeme za predstavljanje publici. Do subote moram svladati čak tri plesa: slowfox, jive i swing – rekao je Giuliano.
GiulianoU protekle dvije emisije Giuliano i njegova partnerica Marija Marinčić po ocjenama žirija bili su na samom kraju liste, no zahvaljujući pozivima publike prošli su dalje.
– Lijepo je znati da te toliko ljudi podržava, zbog toga je moja volja još jača. U mom poslu publika je sve – tvoji suci i tvoja porota. A ima tu i nešto onog dalmatinskog dišpeta – u vedrom raspoloženju zaključio je Giuliano.

Foto: Press Scena.hr