fbpx

Sveti Nikola: Raduju se poznate mame i njihovi mališani!

Na dar slatkiši i omiljena igračka

Mirna Maras

Mirna Maras

Mališani su već pripremili svoje čizmice i vesele se darovima. Sin Mirne Maras i Maria Valentića će se razveseliti slatkišima.
– Moj Niko (5) će dobiti malo slatkiša i šibu, ali ne zato što je bio zločest nego zato što je to u tradiciji –  rekla je za portal Scena.hr lijepa voditeljica. Mirna, kaže, da se i ona kao mala djevojčica radovala darovima.
– Prije spavanja sam očistila čizmicu i često od uzbuđenja nisam mogla zaspati. U čizmicu su uvijek stigli slatkiši, ponekad neka igračka, a nekad i šiba – kroz smijeh se prisjetila Mirna.

Ivana Delac Dolo

Ivana Delač Đolo

Ivana Delač Đolo, kaže, da je njezin školarac shvatio tko donosi darove.
– Više mu se ne može skrivati jer sad već razumije. No moja Noa (7) ipak se veseli švicarskim čokoladicama u raznim oblicima – kaže Ivana.

Kristina Đanić, supruga pjevača Giuliana isto kaže da njihov sin ne vjeruje u priču o Nikoli.

Kristina

Kristina Đanić

– Marko je sad već veliki dječak, ali ga svejedno veseli puna čizmica i dar pod borom. Kao i svake godine u čizmici se nađu njegovi omiljeni slatkiši i neka igračkica. Nađe se tu i malena šiba, ali više kao dio tradicije. Šibe, i to one velike, treba dijeliti odraslima, a djeci samo osmjehe i zagrljaje – ispričala je Kristina.

Pjevačica Neda Parmać nedavno je rodila malenu djevojčicu Adrianu.

– Dobit će neku funkcionalnu igračku – kazala je Neda.

Iva Saric Leko

Iva Šarić Leko

Iva Šarić Leko i njezin suprug nogometaš Jerko očekuju drugo dijete. Lijepa Iva posebno se raduje nadolazećim blagdanima zbog njihovog sina Carlosa (2).
– Već su čizmice spremne i pričamo priče o Svetom Nikoli tako da ga on nestrpljivo čeka. A kao dar će dobiti mali motorić jer ih jako voli. Nešto malo slatkiša i naravno malu zlatnu šibu – otkrila je. Dok je bila mala, Iva je u svojoj čizmici našla i zlatnu šibu.

– Koliko se sjećam uz slatkiše i šiba je uvijek bila prisutna u mojoj čizmici. Mislim da ju zapravo nitko ne izbjegne jer je ona dio cijele priče o Nikoli i Krampusu – prisjetila se lijepa trudnica.

Foto: Press Scena.hr