fbpx

Zlatko Dalić: Moramo dati sve od sebe

Kvalifikacije…

Nema razloga da budemo loši, bez obzira na kratke pripreme, jer svjesni smo situacije kaže Zlatko Dalić

– Mogu dva dana nabrajati koga nema, i to bi bilo pogrešno s moje strane. Dajem podršku igračima koji su ovdje i nisam okupiran drugim stvarima. Idemo napraviti pravi rezultat. Budemo li se vraćali na druga pitanja, na krivom smo putu. Igrači su raspoloženi i motivirani, odradili smo odlične treninge. Sastav će biti ofenzivan, nećemo se braniti i čuvati svoja vrata. Sve smo pripremili i pokušat ćemo dočekati utakmicu bez pritiska. Nisam vidio nikakvu negativu u ova dva dana – rekao je Zlatko Dalić.
Dan uoči kvalifikacijske utakmice sa Slovačkom u Trnavi, izbornik Vatrenih Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije.
– Svjetsko prvenstvo je bilo i prošlo, ostalo je iza nas. Ova smo dva dana puno radili na analizi, znamo da je Slovačka najjača u veznom redu te koliko je opasan Mak, no mnogo će toga ovisiti o našoj kvaliteti i našem pristupu. Nema razloga da budemo loši, bez obzira na kratke pripreme, jer svjesni smo situacije. Moramo dati sve od sebe i nadoknaditi poraz u Mađarskoj – zaključio je Zlatko Dalić.

Slovačka – Hrvatska
Kvalifikacije za EP 2020., Skupina E
6. rujna 2019. godine, 20:45
Stadion Anton Malatinsky, Trnava

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez