fbpx

Mirna Maras: Nisam za velike promjene!

Mirna Maras– ‘Ziheraš sam’, nisam za velike promjene i eksperimentiranje. Volim plavu kosu pa sam već duže vrijeme ista – kroz smijeh je rekla za portal Scena.hr lijepa voditeljica. Mirni Maras je savjetnica dm-a dala nekoliko savjeta o njezi kose. Anita Mioč u srijedu je održala stručno savjetovanje i demonstraciju u sklopu kampanje ‘Kosa kakvu želim‘ u City Centru one West. Mirna, kaže, da je jednom pokušala kosu obojiti u tamnije, ali već se drugi dan vratila u plavu boju. Tako da će i dalje ostati vjerna svom imidžu jer nije za velike promjene. Na savjetovanju su još bile Renata Sopek i Lorena Nosić. Savjetnica Anita je tom prilikom objasnila kako je nužno riješiti se navike nanošenja šampona izravno na kosu. Anita je naglasila da kosu treba šamponirati tako da se prethodno na dlan nanese jednaka količina šampona i vode te da se prije nanošenja pomiješaju.

Mirna Maras, Anita Mioƒ, Renata SOpekA jedan od noviteta u njezi kose, koji Anita preporučuje, jest šampon za suho pranje kose. To izvrsno funkcionira u nedostatku vremena tijekom radnog tjedna, a posebno je dobar za kombinirani tip kose.
Dok za njegu suhe kose Anita preporučuje šampone za nježno pranje, hidratantne regeneratore s prirodnim uljima te regeneratore koji se ne ispiru. Za masnu kosu savjetuje lagane formule koje ne sadrže ulje, dok je za kombinirani tip kose bitno što manje koristiti vruću vodu prilikom pranja.

Foto: Press Scena.hr