fbpx

Božićni editorijal salona Marcela!

Čestitka…

Fotogalerija

Što ima ljepše od vesele božićne čestitke u ovo lijepo adventsko vrijeme?
MarcelaOdgovor na to pitanje su vesele fotografije Studia Marcela kao dio božićnog editorijala. Atraktivni kostimi, šarene čarape i visoke potpetice samo su naglasili ljepotu dugonogih Hrvatica. Seksi razbarušena kosa stilista Studia Marcela i glamurozan make up dočaravaju moderan styling naših Mrazica koje su se izvrsno snašle u klasičnoj priči o Djedu Božićnjaku i čaroliji Badnjaka.
Glumice Ana Vilenica i Ana Begić, pjevačica Lidija Bačić, manekenka MarcelaVedrana Linardić i bivša misica Ivana Delač Đolo raduju se blagdanima i otkrivaju kako će ih provesti.
– Koliko god bih voljela da jednom svi dođu k nama u Zagreb mislim da ćemo, ako je suditi po ranijim godinama, biti u Rijeci u obiteljskom okruženju. Zajednički ručak, večera, darivanje, kolači, bor, kuglice i lampice! – izjavila je glumica Ana Vilenica.
– Sve nas jako veseli u ovo doba godine, lampice, bor, božićne predstave, pokloni naravno i Djed Mraz – kaže nam Ana Begić, a cijela se obitelj nada i snijegu.
Ana Begić dane prije Božića provesti će radno, u HNK-u je očekuje premijera Krležinog Vučjaka. Božić je naravno rezerviran za obitelj, a najviše mu se veseli njezina kći Lana koja ga naprosto ne može dočekati.
– Taj dan ne preferiram nastupati jer volim dočekati Božić  s obitelji, otići na misu, ali već idući dani su mi radni, uz Marcelanekoliko nastupa – rekla je Lidija Bačić.
– Svake godine sestra i ja kitimo bor te odlazimo na polnoćku u crkvu, a kasnije se okupi cijelo društvo pa uz pjesmu uživamo u domaćim slasticama – kaže Vedrana Linardić.
Nekadašnja najseksi Hrvatica Vedrana Linardić s veseljem je prihvatila poziv za snimanje atraktivnog blagdanskog editorijala. Lijepa manekenka uživala je na setu razmotavajući darove modernog Djeda Božićnjaka Davora Garića, novinara, voditelja i glumca koji se također poput poznate manekenke raduje skorašnjim blagdanima. Vedrana će Božić provesti tradicionalno u krugu obitelji i toplini doma uz obilje radosti,veselja i ljubavi.
Sudeći po fotografijama razigrani su bili svi sudionici božićnog editorijala Studia Marcela koji svim čitateljima žele sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu 2015.godinu.

Foto: Danijel Galić
Hair: Studio Marcela
Make-up: Mia Perši
Fotogalerija: [nggallery id=505]