Salon Marcela proslavio rođendan s najljepšim ženama!
By Gordana Malašić Lazić On 16 ruj., 2014 At 03:09 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Slavlje…

Lijepa i njegovana kosa je nešto najljepše na ženi, kaže vlasnica frizerskog salona ‘Marcela’

MarcelaJadranka Pezo jučer je otvorila šampanjac i razrezala ukusnu tortu te nazdravila s najljepšim ženama u Hrvatskoj. Povod slavlja je bio prvi rođendan njezinog frizerskog salona ‘Marcela‘ u zagrebačkoj Ilici 49. Inače, frizerski salon u Ilici je jedan od još tri salona u vlasništvu Jadranke.
– Poželjela sam da i iduća godina salona bude tako dobra i zaista ćemo se truditi opravdati povjerenje naših klijentica – rekla je simpatična Jadranka.  Kaže kako je sretna što Marcelaje salon ‘Marcela’ u ovih godinu dana postigao veliki uspjeh te tako postao jedan od najboljih frizerskih salona u Zagrebu. No Jadranku je brzi uspjeh ipak malo iznenadio.
– Okupila sam vrhunski tim frizera koji se jako trudi i potpuno su se posvetili tome da budu još bolji, a to su naše klijentice prepoznale – naglasila je Jadranka. U njezin salon dolaze mnoge poznate žene s javne scene.
– Posebno bih se zahvalila Ivani Delač Đolo, Ani Begić Tahiri, Nini Slamić Gudeljević, Nikolini Miletić, Rajni Raguž te Ivani Ergić jer nam vjeruju. Zahvaljujem i ostalim našim stalnim klijenticama koje su uz nas od prvog dana – zahvalila se vlasnica salona ‘Marcela’.
– Vodilja našeg salona je da svaka žena, bez obzira na dob, želi biti dotjerana i lijepa. A lijepa i njegovana kosa je nešto najljepše na ženi – dodaje Jadranka. Iza Jadranke i njezinog salona su brojne nagrade na svjetskim natjecanjima najuspješnih frizera. Salon ‘Marcela’ radi editorijale. Posebno je poznat onaj editorijal u kojem je glumica Ana Begić Tahiri zablistala kao morska sirena. Ruke ekipe salona ‘Marcela’ prepoznatljive su i sve traženije u modnom svijetu, a uskoro će uljepšavati i djevojke jednog izbora ljepote.

Foto: Scena.hr

comment closed