Film – Obitelj Trump: Od imigranta do predsjednika

HRT…

Donald TrumpHrvatska radiotelevizija u srijedu, 10. listopada 2918. godine na Prvom programu (HRT – HTV1) prikazuje intrigantan dokumentarni film Obitelj Trump: Od imigranta do predsjednika.
Ovaj fascinantan dokumentarac o Donaldu Trumpu otkriva podrijetlo 45. predsjednika Sjedinjenih Država te objašnjava što ono govori o njemu. Zahvaljujući nevjerojatnim arhivskim materijalima, film istražuje korijene i uspon Donalda Trumpa: od djeda Friedricha koji je bio imigrant iz Njemačke i koji je tijekom zlatne groznice postavio temelje budućeg obiteljskog bogatstva, služeći se zaradom od poroka i mutnim poslovima, do oca Freda, Meet The Trumpstajkuna koji se bavio nekretninama i majstora samopromocije. I dok svijet traži odgovor na pitanje tko je zaista Donald Trump, ovaj nam fascinantni dokumentarac objašnjava kakve su ga to snažne sile oblikovale i utjecale na njegova postignuća te koliko su važni utjecaji koji se mogu pronaći u njegovu obiteljskom stablu i porijeklu.
Redatelj filma je Paul Berczeller, producentica Bernadette Ross, a izvršni producenti David Glover i Mark Raphael.
Dokumentarni film Obitelj Trump: Od imigranta do predsjednika gledajte u srijedu na Prvom programu (HRT – HTV1) Hrvatske radiotelevizije u 20 sati i 5 minuta.

Foto: Press, Screenshot društvena mreža